Ο Παπαπέτρου ορίστηκε να διευθύνει το Μόλντε - Μπάγερ Λεβερκούζεν

Τάσος Παπαπέτρου

i

© Intime

Ο Παπαπέτρου ορίστηκε να διευθύνει το Μόλντε - Μπάγερ Λεβερκούζεν

Ο Τάσος Παπαπέτρου θα σφυρίξει σε ευρωπαϊκό ματς, καθώς ορίστηκε για το Μόλντε - Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μόλντε και την Μπάγερ Λεβερκούζεν θα έχει έντονο ελληνικό στοιχείο. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League κι όπως ανακοίνωσε η UEFA, το συγκεκριμένο ματς θα διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου.

Βοηθοί του είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος, Ιορδάνης Απτόσογλου, ενώ τέταρτος ο Ανδρέας Γκάμαρης. Στο VAR ο Ευάγγελος Μανούχος και AVAR ο Άγγελος Ευαγγέλου.

Οι διαιτητές των ευρωπαϊκών αγώνων των Big-4

Γνωστούς έκανε η UEFA τους διαιτητές σε όλες τις αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αυτής της εβδομάδας. Όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον βρίσκεται στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων και συγκεκριμένα της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Europa League αλλά και του ΠΑΟΚ στο Conference League.

Στο ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ η UEFA όρισε τον Σλοβένο, Ματέι Γιουγκ. Ο 43χρονος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA κι έχει αρκετές παραστάσεις στο παλμαρέ του. Στο παρελθόν είχε σφυρίξει και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 στα Play Off του πρωταθλήματος. Βοηθοί του Ματέι Γιουγκ θα είναι οι συμπατριώτες του Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι, 4ος ο Νταβίντ Σμάιτς και στο VAR οι Ιταλοί Πάολο Βαλέρι, Φάμπιο Μαρέσκα.

Στη Σερβία για το Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός θα βρεθεί ο Γάλλος elite διαιτητής, Μπαστιάν Μπενουά. Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Χικάμ Ζακρανί και Ορελιέν Μπαρθολομιού, ενώ τέταρτος ο Ρούντι Μπουκέ. Στο VAR ορίστηκε ο Γάλλος Μπενουά Μιλό με βοηθό τον Νικολάς Ντανό.

Στο Μακάμπι Χάιφα - Παναθηναϊκός ορίστηκε ο 34χρονος Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Πέδρο Μαρτίνς, Πάουλο Μπρας, 4ος ο Μπρούνο Μιγκέλ Κάρμο Βιέιρα και στο VAR οι Λουίς Γκοντίνιο και Ούγκο Μιγκέλ.

Το αφιέρωμα της Άιντραχτ ενόψει ΠΑΟΚ: «Ο Λευκός Πύργος, το κουλούρι Θεσσαλονίκης και η Τούμπα» (vid)
CONFERENCE LEAGUE

12:48 - 03.10.2023

Το αφιέρωμα της Άιντραχτ ενόψει ΠΑΟΚ: «Ο Λευκός Πύργος, το κουλούρι Θεσσαλονίκης και η Τούμπα» (vid)

Με αφορμή την επερχόμενη αναμέτρηση στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο γερμανικός σύλλογος ετοίμασε ένα αφιέρωμα για τη Θεσσαλονίκη κι όχι μόνο.

Τέλος, στο ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης η UEFA όρισε τον γνώριμο Ιταλό, Σιμόνε Σότσα, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ήταν στη Λεωφόρο για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Ο 36χρονος ρέφερι θα έχει για βοηθούς τους Αλμπέρτο Τεγκόνι και Τζιοβάνι Μπατσίνι. Τέταρτος ορίστηκε ο Αντρέα Κολόμπο και στο VAR Μαουρίτσιο Μαριάνι.