Παπασταθόπουλος στην παρουσίαση του στη Ρεάλ Μπέτις: «Είμαι σίγουρος ότι θα δώσω περισσότερα από αυτά που περιμένετε»

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

i

©Printscreen

Παπασταθόπουλος στην παρουσίαση του στη Ρεάλ Μπέτις: «Είμαι σίγουρος ότι θα δώσω περισσότερα από αυτά που περιμένετε»

Κώστας Τσιακλής 16:44 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 30.10.2023

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μπέτις και στις δηλώσεις του είπε πως είναι σίγουρος ότι θα δώσει περισσότερα από αυτά που αναμένονται.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα, Ρεάλ Μπέτις και δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι σίγουρος ότι θα δώσει περισσότερα από αυτά που αναμένονται.

Την περασμένη Πέμπτη (26/10) η Ρεάλ Μπέτις ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωκρατη Παπασταθόπουλου. Κάπως έτσι ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός θα αγωνιστεί στα τέσσερα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, με μόνο το γαλλικό να αποτελεί εξαίρεση.

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα (30/10) ο ισπανικός σύλλογος προχώρησε και στην παρουσίαση του ποδοσφαιριστή. Ο Σωκράτης υπό την παρουσία των media έκανε κάποια κολπάκια με τη μπάλα και προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις. Ο Έλληνας στόπερ μεταξύ άλλων δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή του και είπε πως είναι σίγουρος ότι θα δώσει περισσότερα από αυτά που αναμένονται. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μπάρτρα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου και να της δώσω ποιότητα στην αμυντική γραμμή. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσω περισσότερα από αυτά που περιμένετε. Είναι πολύ σημαντικό γιατί τις τελευταίες εβδομάδες μιλήσαμε πολύ και με τον προπονητή και με έπεισαν για τη σημασία του να είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ».

«Δουλεύω καθημερινά με τον προσωπικό μου προπονητή, δεν είναι το ίδιο με την προπόνηση της ομάδας, χρειάζομαι λίγο χρόνο. Θα μιλήσω με τον προπονητή και όταν αποφασίσουμε ότι είμαι έτοιμος για το ντεμπούτο μου να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει στο 100%. Η La Liga είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο με πολύ καλές ομάδες. Ναι, ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την απόφασή μου. Με αυτόν τον τρόπο κλείνω επίσης, όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ήταν ένα είδος δώρου που έρχομαι εδώ και μπορώ να παίξω για την Μπέτις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωκράτης θα αγωνίζεται με το νούμερο 19. 

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!