Παρί: «Δεν θέλουμε η Τσέλσι να χτυπήσει ποτέ ξανά την πόρτα μας»

Χακίμ Ζίγιες

i

Χακίμ Ζίγιες/©Photo by Laurence Griffiths/Getty Images/Ideal Images

Παρί: «Δεν θέλουμε η Τσέλσι να χτυπήσει ποτέ ξανά την πόρτα μας»

Sportal newsroom 18:46 - 01.02.2023

Έξαλλοι οι Γάλλοι με τον τρόπο που λειτούργησε η Τσέλσι και οδήγησε σε «ναυάγιο» την μεταγραφή του Χακίμ Ζίγιες.

Οριστικό είναι το «ναυάγιο» στην προσπάθεια της Παρί Σεν Ζερμέν να αποκτήσει τον Χακίμ Ζίγιες, μιας και η έφεση που κατέθεσε στην γαλλική ποδοσφαιρική λίγκα έπεσε στο κενό. Η μετακίνηση του Μαροκινού εξτρέμ στους πρωταθλητές δεν έγινε εφικτή διότι η Τσέλσι καθυστέρησε να αποστείλει υπογεγραμμένα τα απαραίτητα έγγραφα, με αποτέλεσμα οι Παριζιάνοι να τα υποβάλλουν λίγα λεπτά μετά το πέρας της σχετικής προθεσμίας.

Οι άνθρωποι της Παρί ήταν έξαλλοι με τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση οι Άγγλοι, με μέλος της διοίκησης του συλλόγου να χαρακτηρίζει την επιχείρηση «τσίρκο πρώτης κατηγορίας».

Επιπλέον, αυτή τη στιγμή οι Γάλλοι δεν δείχνουν καμία απολύτως διάθεση να εμπλακούν σε οποιαδήποτε συνομιλία με την Τσέλσι. «Χθες το βράδυ ζήσαμε ένα χάος. Δεν θέλουμε η Τσέλσι να χτυπήσει ποτέ ξανά την πόρτα μας. Δεν γίνονται με αυτόν τον τρόπο συμφωνίες, ούτε συμπεριφέρονται έτσι σε έναν ποδοσφαιριστή» ήταν το σχόλιο αξιωματούχου των Παριζιάνων.

Να σημειωθεί, πως σε μια προσπάθεια να λυθεί το ζήτημα έστω στο παρά ένα, ο Χακίμ Ζίγιες μίλησε τηλεφωνικά απευθείας με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, αλλά φαίνεται πως δεν κατάφερε να τον πείσει να ασχοληθεί έστω για λίγο με την υπόθεσή του, μιας και όλοι εκείνη την ώρα στην Τσέλσι… έτρεχαν για τη μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες.