Επέστρεψε στις νίκες η Παρί, 2-0 την Ανζέ
i

Λιονέλ Μέσι/©Xavier Laine/Getty Images

Επέστρεψε στις νίκες η Παρί, 2-0 την Ανζέ

Sportal newsroom 23:52 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 11.01.2023

Με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκει δίχτυα, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-0 της Ανζέ για τη 18η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στις νίκες στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ επικράτησε με 2-0 της Ανζέ για τη 18η αγωνιστική.

Οι πρωτευουσιάνοι έδειξαν από το ξεκίνημα ότι δεν έχουν διάθεση για άλλη απώλεια μετά την ήττα από τη Λανς την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Μουκιέλε έδωσε προβάδισμα στην Παρί στο πέμπτο λεπτό.

Ο Ράμος έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 24ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν την αναμέτρηση με τον Εκιτίκε να φτάνει κοντά στο γκολ στο 59ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή με τον Σίμα με την μπάλα να περνάει άουτ. Ο Μέσιο έκανε το 2-0 για την Παρί στο 72' στην επιστροφή του Αργεντινού στις υποχρεώσεις του συλλόγου του μετά το Μουντιάλ.

Ο Νεϊμάρ σκόραρε στο 84' αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι παίκτες της Παρί έκαναν προθέρμανση φορώντας μπλουζάκια με το πρόσωπο του Πελέ.