Η Παρί δεν θα πανηγυρίσει για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μέσι
i

Λιονέλ Μέσι/©Intime

Η Παρί δεν θα πανηγυρίσει για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μέσι

Κώστας Τόπας 09:01 - 11.01.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει γιορτή προς τιμήν του Αργεντινού αστέρα, Λιονέλ Μέσι, στο στάδιο «Παρκ Ντε Πρενς» κόντρα στην Ανζέ, μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ 2022.

Ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε την εθνική ομάδα της Αργεντινής να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022 για τρίτη φορά στην ιστορία και κέρδισε το βραβείο καλύτερου παίκτη στη διοργάνωση. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», η διοίκηση του παριζιάνικου συλλόγου αποφάσισε να αρκεστεί στη γιορτή που έκανε ο Μέσι την περασμένη εβδομάδα, στο προπονητικό της ομάδας.

Η Παρί ετοίμασε το νέο «χρυσό» συμβόλαιο για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή, Μέσι (vids)
LIGUE 1

10:50 - 10.01.2023

Η Παρί ετοίμασε το νέο «χρυσό» συμβόλαιο για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή, Μέσι (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τρίβει τα χέρια της πριν από αυτή τη νέα συμφωνία, που αφενός θα σημαίνει μεγάλες δαπάνες, αφετέρου όμως θα αποφέρει τεράστια οφέλη.

Η γαλλική εφημερίδα επιβεβαίωσε ότι οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχθούν τον Μέσι με τον τρόπο που του αρμόζει, χωρίς ωστόσο να κάνουν εορταστικές τελετές.

«Ο Μέσι έπαιξε ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο με πολλή σωματική προσπάθεια και ένταση. Θα είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτό που μου λέει. Ελπίζω να είναι διαθέσιμος για την Ανζέ», δήλωσε πρόσφατα ο Γκαλτιέ, τονίζοντας μάλιστα ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν ζήτησε από τον σύλλογο φόρο τιμής για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά περιμένει ότι θα έχει μια εξαιρετική υποδοχή από τους φιλάθλους της Παρί.