Δυσαρεστημένος ο προπονητής της Αλ Νασρ με το πλάνο για το ντεμπούτο του Κριστιάνο
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Δυσαρεστημένος ο προπονητής της Αλ Νασρ με το πλάνο για το ντεμπούτο του Κριστιάνο

Κώστας Τόπας 15:25 - 09.01.2023

Ο προπονητής της Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσία, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τις συνθήκες γύρω από τον πρώτο αγώνα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία που είναι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι.

Στις 19 Ιανουαρίου η Παρί Σεν Ζερμέν θα αναμετρηθεί σε φιλικό στο Ριάντ με επίλεκτη ομάδα παικτών της Αλ Νασρ και της Αλ Χιλάλ. Και στο πλαίσιο αυτού του ιδιαίτερου αγώνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την «κιτρινομπλέ» φανέλα!

Μόνο που ο προπονητής του Πορτογάλου αστέρα δεν φαίνεται πως είναι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τις συνθήκες της εν λόγω αναμέτρησης. Ο 58χρονος Γάλλος τεχνικός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως αυτό δεν θα είναι το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ, μιας και πρόκειται για μία επίλεκτη ομάδα παικτών μαζί με την Αλ Χιλάλ. Μεταξύ άλλων, ο Ρούντι Γκαρσία εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την επιλογή της ημερομηνίας για την διεξαγωγή του αγώνα με τους Παριζιάνους.

Οι αυστηροί κανόνες που πρέπει να ακολουθεί η Χεορχίνα Ροντρίγκες στη Σαουδική Αραβία (vid)
REST OF THE WORLD

13:01 - 09.01.2023

Οι αυστηροί κανόνες που πρέπει να ακολουθεί η Χεορχίνα Ροντρίγκες στη Σαουδική Αραβία (vid)

Μια νέα κι εντελώς διαφορετική ζωή από αυτή που είχε συνηθίσει να κάνει, έρχεται στην Σαουδική Αραβία, για τη σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες.

«Δεν θα είναι αυτό το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Θα είναι μια μίξη μεταξύ Αλ Χιλά και Αλ Νασρ. Ως προπονητής της Αλ Νασρ, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με αυτό το ματς. Για την εξέλιξη, το να βλέπω την Παρί Σεν Ζερμέν και τους σπουδαίους παίκτες είναι πράγματι καλό. Αλλά έχουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος τρεις μέρες αργότερα. Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, θα μπορούσε να είχε διοργανωθεί καλύτερα. Αλλά δεν είναι μεγάλη υπόθεση.. Είμαστε στην κορυφή, είμαστε χαρούμενοι. Είναι δύσκολο να κερδίσουμε πρωτάθλημα, αλλά σκοπεύουμε να το κάνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρούντι Γκαρσία.