Ο Γκαρνάτσο που διεκδικούν Ατλέτικο και Ρεάλ αγωνίστηκε με εσώρουχο Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)
i

Αλεχάντρο Γκαρνάτσο/PrtScr

Ο Γκαρνάτσο που διεκδικούν Ατλέτικο και Ρεάλ αγωνίστηκε με εσώρουχο Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Κώστας Τόπας 12:35 - 09.01.2023

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνίστηκε πρόσφατα κόντρα στην Έβερτον, φορώντας εσώρουχο που φέρει την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 18χρονος Αλεχάντρο Γκαρνάτσο υπήρξε συμπαίκτης με το είδωλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν ο Πορτογάλος φορούσε τα «κόκκινα». Αλλωστε, κατά τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο «CR7» είναι ο «κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών».

Ο Γκαρνάτσο αγωνίστηκε στο ματς με την Έβερτον στο FA Cup με εσώρουχο από τη σειρά του CR7, με τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media να γίνεται viral.

Ατλέτικο και Ρεάλ καραδοκούν για την απόκτησή του

Ο νεαρός Αργεντινός εντάχθηκε στους «κόκκινους διαβόλους» από την Ατλέτικο το 2020 και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα μόλις 18 μήνες αργότερα. Ο Γκαρνάτσο γεννήθηκε στη Μαδρίτη, αλλά έχει εκπροσωπήσει την U20 της Αργεντινής σε πέντε αγώνες. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός επί του παρόντος κερδίζει περίπου 5.000 λίρες την εβδομάδα, αλλά το συμβόλαιό του λήγει σε 18 μήνες και θα είναι ελεύθερος να υπογράψει προσυμφωνία με οποιονδήποτε σύλλογο της αρεσκείας του από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Η Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να δώσει στον Γκαρνάτσο ένα νέο συμβόλαιο αξίας περίπου 50.000 λιρών την εβδομάδα, πιστεύοντας ότι αυτά τα χρήματα θα τον κρατήσουν στο «Ολντ Τράφορντ». Πάντως, ο νεαρός αστέρας έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον τόσο της Ατλέτικο όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να χτυπήσουν την πόρτα της αγγλικής ομάδας για τον αποκτήσουν.

Εως τώρα, ο Γκαρνάτσο διανύει εξαιρετική σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκοράροντας τρεις φορές και μοιράζοντας πέντε ασίστ, σε 16 εμφανίσεις υπό την καθοδήγηση του Έρικ τεν Χαχ.