Άστον Βίλα: Κοντά στην απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ

Χάρι Μαγκουάιρ

Άστον Βίλα: Κοντά στην απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ

Sportal newsroom 20:56 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 08.01.2023

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Άστον Βίλα είναι κοντά στην απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Άστον Βίλα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως οι «βίλανς» ήρθαν σε επαφή με τον ατζέντη του Άγγλου κεντρικού αμυντικού αυτή την εβδομάδα, με τη συνάντηση να έγινε στο προπονητικό κέντρο της Βίλα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που η ομάδα του Μπέρμιγχαμ έχει προσφέρει για τον Άγγλο διεθνή. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πλην του 29χρονου αμυντικού, έχουν άλλους τρεις στόπερ, τον Λίντελοφ, τον Λισάντρο Μαρτίνες και τον Βαράν. 

Άνετη πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τσέλσι για το FA Cup- Αποκλεισμός Σοκ στο 90' για την Άστον Βίλα
REST OF THE WORLD

20:35 - 08.01.2023

Άνετη πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τσέλσι για το FA Cup- Αποκλεισμός Σοκ στο 90' για την Άστον Βίλα

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε άνετη πρόκριση (4-0) επί της Τσέλσι για το FA Cup και περιμένει την Άρσεναλ στην επόμενη φάση, σοκαριστικό αποκλεισμό γνώρισε η Άστον Βίλα, που έχασε από τη Στίβενεϊτζ.

Ο Μαγκουάιρ βρίσκεται στο Ολντ Τράφορντ τρεισήμισι χρόνια, όντας αρχηγός της ομάδας. Τη φετινή χρονιά όμως δεν είναι στη καλύτερή του φόρμα, καθώς ο 29χρονος έχει αγωνιστεί μόλις δώδεκα παιχνίδια, με κακή αγωνιστική εικόνα. 

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αγγλία όμως ο Μαγκουάιρ είχε αρκετά καλή παρουσία. Αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια των «τριών λιονταριών», έχοντας με μία ασίστ στη πορεία της ομάδας του μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.