Το συγκινητικό αντίο του Βουτ Βέγκχορστ στους οπαδούς της Μπεσίκτας (vid)
i

Βέγκχορστ/©Twitter

Το συγκινητικό αντίο του Βουτ Βέγκχορστ στους οπαδούς της Μπεσίκτας (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:59 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Ολλανδός επιθετικός αποθεώθηκε από τους οπαδούς των «μαυραετών» πριν μετακομίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βουτ Βέγκχορστ αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπέρνλι στην Μπεσίκτας. Στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι των «μαυραετών» με την Κασίμπασα (2-1) σημείωσε το νικητήριο γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Αμέσως γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Μπεσίκτας. Τους πλησίασε στο πέταλο, ανταπέδωσε την αγάπη του και τους αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο. 

Ο Βέγκχορστ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το γνωρίζουν όλοι στην Μπεσίκτας. Γι' αυτό τον λόγο οι εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του ήταν έντονες. Ο Ολλανδός επιθετικός είχε πραγματοποιήσει φοβερή εμφάνιση στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Αργεντινή όταν μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και οδήγησε με δύο γκολ το παιχνίδι στην παράταση. 

Ακολούθησε το επεισόδιο με τον Μέσι τη στιγμή που ο σταρ της «αλμπισελέστε» έκανε δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα. Η ατάκα του GOAT: «Τι κοιτάς ηλίθιε» έγινε σλόγκαν στην Αργεντινή. 

Οι συμπαίκτες του Μέσι μπήκαν στην μέση για να μην γίνει χειρότερη η κατάσταση. 

Τώρα πλέον όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Ο Βέγκχορστ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Μάντσεστερ μόλις επικυρωθεί η συμφωνία με την Μπέρνλι. Όμως πάντα θα κουβαλάει στην καρδιά του την αγάπη των οπαδών της Μπεσίκτας.