Ο Εμπαπέ δεν θέλει να δει καν τον Μέσι στην Παρί
i

Λιονέλ Μέσι & Κιλιάν Εμπαπέ/©Intime

Ο Εμπαπέ δεν θέλει να δει καν τον Μέσι στην Παρί

Κώστας Τόπας 15:42 - 10.01.2023

Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Παρί την Τετάρτη (11/01, 22:00) κόντρα στην Ανζέ, σε αντίθεση με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος συνεχίζει τις διακοπές του...

Η επανένωση Μέσι - Εμπαπέ στον αγωνιστικό χώρο του «Παρκ Ντε Πρενς» είναι μία από τις πολυαναμενόμενες στιγμές στη Γαλλία και στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός αστέρας κατέστρεψε τα όνειρα που είχαν οι Γάλλοι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μιας και η «Αλμπισελέστε» σκαρφάλωσε στην κορυφή του κόσμου, με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι.

Η Παρί ετοίμασε το νέο «χρυσό» συμβόλαιο για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή, Μέσι (vids)
LIGUE 1

10:50 - 10.01.2023

Η Παρί ετοίμασε το νέο «χρυσό» συμβόλαιο για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή, Μέσι (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τρίβει τα χέρια της πριν από αυτή τη νέα συμφωνία, που αφενός θα σημαίνει μεγάλες δαπάνες, αφετέρου όμως θα αποφέρει τεράστια οφέλη.

Παρ' όλα αυτά οι συμπαίκτες του «Pulga» στην Παρί Σεν Ζερμέν, τον αποθέωσαν με pasillo. Μόνο που τότε απουσίαζε ο Κιλιάν Εμπαπέ, μιας και ήταν διακοπές με τον πολύ καλό του φίλο, Ασράφ Χακίμι, στις ΗΠΑ.

Την Πέμπτη όμως, ο κάτοχος του Χρυσού Παπουτσιού στο Μουντιάλ, επιστρέφει στο Παρίσι και στις προπονήσεις των Παριζιάνων. Βέβαια, δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα με την Ανζέ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος την Τετάρτη (11/01, 22:00).

Ενα ματς στο οποίο ο Λιονέλ Μέσι ενδεχομένως να πάρει και φανέλα βασικού. Ο προπονητής της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ δεν θα μπορέσει να απολαύσει μαζί και τα δύο αστέρια του. Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του επιβεβαίωσε σε τι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν ζήτησε από τον σύλλογο φόρο τιμής για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, αλλά περιμένει ότι θα έχει μια εξαιρετική υποδοχή από τους φιλάθλους της Παρί.