Σύζυγος Σέρχιο Ρίκο: «Τον κοιτάω και νιώθω πως η ζωή μάς έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»

Ο Σέρχιο Ρίκο και η σύζυγός του

i

IG:albasilvat

Σύζυγος Σέρχιο Ρίκο: «Τον κοιτάω και νιώθω πως η ζωή μάς έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»

Ιάσονας Τσίλης 18:46 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 05.10.2023

Ο Σέρχιο Ρίκο με τη σύζυγο του, μίλησαν σε κοινή τους συνέντευξη για το σοκαριστικό ατύχημα του Ισπανού τερματοφύλακα, το οποίο λίγο έλλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Σέρχιο Ρίκο είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, το οποίο παραλίγο να αποβεί μοιραίο.

Συγκεκριμένα, είχε πέσει από άλογο και είχε υποστεί εγκεφαλική βλάβη. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και η κατάσταση του για δύο μήνες ειδικά, ήταν πολύ κρίσιμη.

Μάλιστα, μετά την πτώση του, δέχθηκε και αρκετές κλωτσιές στο κεφάλι από το άλογο, σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης της Ανδαλουσίας, σε ένα συμβάν που, σύμφωνα με όσα υπέδειξε αυτή η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, συνέβη τις πρωινές ώρες όταν εστάλησαν πολλές ειδοποιήσεις για την πτώση ενός ιππέα από άλογο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πολιτοφυλακή και ο Σέρχιο Ρίκο έλαβε αρχικά ιατρική βοήθεια από το Κέντρο Επειγόντων Περιστατικών Υγείας που ήταν εγκατεστημένο στο χωριό, Αλμοντένα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο, σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο «Virgen del Rocío» που βρίσκεται στη Σεβίλλη.

Μετά το τέλος αυτής της περιπέτειας ο τερματοφύλακας της Παρί και η σύζυγος του Άλμπα Σίλβα έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς ζωής. Παρόλα αυτά, ένας τέτοιος γολγοθάς δεν ξεχνιέται εύκολα και όπως ανέφεραν και οι δύο, νιώθουν σαν να τους έδωσε η ζωή μια δεύτερη ευκαιρία.

«Κοιτάω τον Σέρχιο και νιώθω ότι η ζωή μας έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν ήμουν με τον Σέρχιο όταν είχε το ατύχημα. Όταν μου το είπαν σοκαρίστηκα. Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν έφτασα στο νοσοκομείο και με ενημέρωσαν ότι ήταν πιο σοβαρό από όσο πίστευα», δήλωσε αρχικά η Άλμπα.

«Το ατύχημα είναι κάτι που θέλουμε να ξεχάσουμε, μάς ταλαιπώρησε πάρα πολύ. Δεν κάνουμε σχέδια για το μέλλον, γιατί η ζωή μας έχει μάθει να μην κάνουμε μακροπρόθεσμα πλάνα», προσέθεσαν και οι δύο.