Μπαλοτέλι: «Για 10 εκατομμύρια έπαιζα παντού»

Μάριο Μπαλοτέλι

i

©Intime

Μπαλοτέλι: «Για 10 εκατομμύρια έπαιζα παντού»

Ορέστης Καδδάς 15:31 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 05.10.2023

Ειλικρινέστατος και αστείος όπως πάντα ο Μάριο Μπαλοτέλι απάντησε σε ερωτήσεις για το αν θα πήγαινε στην Παρί Σεν Ζερμέν... με τον δικό του τρόπο.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι μπορεί πλέον να μην μονοπωλεί τόσο συχνά τα media με τα καμώματά του, αφού τα χρόνια πέρασαν και βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει αλλάξει ιδιαίτερα. 

Σε πρόσφατες ερωτήσεις που του έγιναν για το αν θα πήγαινε στην Παρί Σεν Ζερμέν ο ίδιος απάντησε: «Τι θα γινόταν αν με καλούσε η Παρί; Για κανένα λόγο δεν θα πήγαινα, δεδομένου ότι έπαιζα στη Νις και την Μαρσέιγ. Και αν σου προφέρουν 10 εκατομμυρια; Φυσικά! Σε αυτήν την περίπτωση θα δεχόμουν. Για 10 εκατ. θα πήγαινα και στην ομάδα του αδελφού μου ((ο αδερφός του, Ίνοκ, αγωνίζεται στο Rovato).

Ο Ιταλός πριν λίγο καιρό επέστρεψε στην Αδάνα Ντεμίρσπορ στην Τουρκία μετά από ένα σύντομο και επεισοδιακό πέρασμα από την Ελβετία και τη Σιόν. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια ενός χρόνου με την δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμα. Το προηγούμενο πέρασμά του από την τουρκική ομάδα ήταν πολύ επιτυχημένο με τον 33χρόνο να πετυχαίνει 19 γκολ και να μοιράζει 7 ασίστ.

Το προηγούμενο πέρασμά του από την τουρκική ομάδα ήταν πολύ επιτυχημένο με τον 33χρόνο να πετυχαίνει 19 γκολ και να μοιράζει 7 ασίστ. Το ίδιο μοιάζει να γίνεται και τώρα, καθώς ήδη έχει δύο γκολ, μετά από μόλις μια συμμετοχή μετά το 4-0 επί της Αλάνιασπορ.