«Ο Μπακασέτας απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση ανανέωσης της Τραμπζονσπόρ»

Τάσος Μπακασέτας

i

Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency via Getty Images

«Ο Μπακασέτας απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση ανανέωσης της Τραμπζονσπόρ»

Κώστας Τόπας 13:54 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 30.09.2023

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Τάσο Μπακασέτα στην Τραμπζονσπόρ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία.

Τραμπζονσπόρ και Τάσος Μπακασέτας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία και συγκεκριμένα η «Fotomac», η πρωταθλήτρια Τουρκίας το 2021-22, προσέφερε στον 30χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό νέο τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Το συμβόλαιο του Τάσου Μπακασέτα λήγει στο τέλος της σεζόν και όπως τονίζεται από την Τουρκία η Τραμπζονσπόρ δεν σκοπεύει να αυξήσει την προσφορά της. Μάλιστα, θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των ιθυνόντων της τουρκικής ομάδας και τους αρχηγού της εθνικής ομάδας, ο οποίος δεν απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε πριν από δύο μήνες. Εάν η στάση του συνεχιστεί, τότε οι «κοκκινομπλέ» θα αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις το προσεχές καλοκαίρι για την μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Ο Μπακασέτας, ο οποίος μεταγράφηκε στην Τραμπζονσπόρ από την Αλάνιασπορ τον Ιανουάριο του 2021, έχει αγωνιστεί έως τώρα σε 109 αγώνες κι έχει απολογισμό 30 γκολ και 21 ασίστ.