Η Παρί έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ στο πρόσωπο του Κβαρατσχέλια

Κβίσα Κβαρατσκελιά

i

©Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Η Παρί έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ στο πρόσωπο του Κβαρατσχέλια

Κώστας Τόπας 09:51 - 09.09.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζεται ήδη για την πιθανή αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ το επόμενο καλοκαίρι κι έχει βάλει ήδη στο στόχαστρο τον μελλοντικό διάδοχο του 24χρονου Γάλλου επιθετικού.

Έμεινε στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι για να τιμήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κιλιάν Εμπαπέ ωστόσο ενδέχεται να αποχωρήσει από την Παρί το επόμενο καλοκαίρι, στο τέλος του συμβολαίου του. Ενώ ο σύλλογος της γαλλικής πρωτεύουσας εξακολουθεί να ελπίζει να επεκτείνει τη συνεργασία τους, ο 24χρονος επιθετικός δεν περιμένει να συνεχίσει την περιπέτειά του στο Παρίσι

Εάν υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί, θα είναι απλώς για να επιτρέψει στον σύλλογο να ανακτήσει τη μεταγραφική αποζημίωση μόλις υπογράψει για την αγαπημένη του ομάδα, που δεν είναι άλλη από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχοντας επίγνωση της διακαής επιθυμίας του Γάλλου πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή να ενταχθεί στον σύλλογο της ισπανικής πρωτεύουσας το επόμενο καλοκαίρι, η διοίκηση της Παρί ετοιμάζεται δυναμικά να υπογράψει έναν επιθετικό, ο οποίος θα κάνει «θαύματα» στους Παριζιάνους.

Η διοίκηση της Παρί έχει ήδη το πλάνο της σε περίπτωση αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του «OK Dario», ο Λουίς Κάμπος και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί θα κινηθούν για την απόκτηση του Κβίσα Κβαρατσχέλια, ως αντικαταστάτη του Γάλλου αστέρα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Παρί έχει στο μπλοκάκι της το όνομα του Γεωργιανού μεσοεπιθετικού. Ο Ναπολιτάνος ​​πρόεδρος, Ντίνο ντε Λαουρέντις θα ζητούσε ένα ποσό 170 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει το 22χρονο εξτρέμ. Ένα κολοσσιαίο ποσό που είναι έτομοι να πληρώσουν οι ηγέτες του Παρισιού