«Τον αντικαταστάτη του Μέσι βρήκε η Παρί»

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Alex Grimm/Getty Images/Ideal Images

«Τον αντικαταστάτη του Μέσι βρήκε η Παρί»

Sportal newsroom 13:55 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 24.03.2023

Τον αντικαταστάτη του Λιονέλ Μέσι σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει από την ομάδα, βρήκε η Παρί, με τον Ραφαέλ Λεάο να είναι ο εκλεκτός.

Σε σίριαλ έχει μετατραπεί το θέμα της παραμονής του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι η γαλλική ομάδα έχει βρει τον αντικαταστάτη του Αργεντινού σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει τελικά το καλοκαίρι. 

Σύμφωνα λοιπόν με το Calciomercato οι «Παριζιάνοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του Ραφαέλ Λεάο από τη Μίλαν, αν ο Μέσι δεν ανανεώσει. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το καλοκαίρι του 2024 και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία για να ανανέωση συνεργασίας με τους «ροσονέρι».

Τη φετινή χρονιά ο 23χρονος επιθετικός έχει βρει δίχτυα εννέα φορές σε όλες τις διοργανώσεις ένα εκ των οποίων είναι στο Champions League, όπου η Μίλαν συνεχίζει στα προημιτελικά για πρώτη φορά από το 2012 και θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι.

Σαουδική Αραβία, Μπαρτσελόνα και στο βάθος το Παρίσι για τον Μέσι

Οι επιλογές του Λιονέλ Μέσι για το που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν είναι αρκετές. Οι φήμες για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα ακούγεται πιο έντονα από κάθε άλλη φορά. Μάλιστα ο πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική Αργεντινής, Κουν Αγουέρο, υποστήριξε ότι του χρόνου ο Λίο θα αγωνίζεται για την ομάδα της Βαρκελώνης.

Μάλιστα λέγεται ότι οι «μπλαουγκράνα» για να τον πείσουν να επιστρέψει στην ομάδα, θέλουν να του προτείνουν να παίρνει ετησίως 200.000 ευρώ. Δηλαδή τον μισθό που έπαιρνε ο Ντάνι Άλβες τους τελευταίους έξι μήνες που βρέθηκε στην Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα έχει ακουστεί και μεταγραφή του στην Σαουδική Αραβία, κάτι που έχει διαψευστεί. Όλα αυτά προφανώς κι θα ακούγονται όσο εκείνος δεν ανανεώνει με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ένα ζήτημα που ακόμα δεν έχει λυθεί. Εκείνος ειπώθηκε ότι ζήτησε τα λεφτά του Κιλιάν Εμπαπέ, δηλαδή 636 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, αντί για τα 36 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο που παίρνει αυτή τη στιγμή.

Και αυτό όμως διαψεύστηκε, ενώ λέγεται ότι το μόνο που ζήτησε για να παραμείνει στο Παρίσι είναι να του εγγυηθούν ότι το «project Παρί» θα δικαιώσει την απόφασή του.