«Σύστημα τηλεφωνικών υποκλοπών αποκάλυψε ότι ο Εμπαπέ έχει δώσει τα χέρια με την Παρί εδώ κι έναν χρόνο»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images/Ideal Images

«Σύστημα τηλεφωνικών υποκλοπών αποκάλυψε ότι ο Εμπαπέ έχει δώσει τα χέρια με την Παρί εδώ κι έναν χρόνο»

Sportal newsroom 12:51 - 24.03.2023

Όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα ένα σύστημα τηλεφωνικών υποκλοπών αποκάλυψε ότι Κιλιάν Εμπαμπέ έχει συμφωνήσει με την Παρί εδώ κι ένα χρόνο.

Γαλλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κιλιάν Εμπαπέ εδώ κι έναν χρόνο. Όπως αναφέρει το «RMC Sport» αυτή η είδηση έγινε γνωστή μέσω ενός συστήματος τηλεφωνικών υποκλοπών.

Πιο αναλυτικά κάποιοι ερευνητές, ενώ εξέταζαν μια άλλη υπόθεση που αφορούσε το γυναικείο ποδόσφαιρο, χρησιμοποιούσαν αυτό το σύστημα και γνώριζαν για τη συμφωνία του Γάλλου με την Παρί. Είχαν βρει μάλιστα ότι αρκετούς μήνες πριν ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας τους, είχαν δώσει τα χέρια σε προφορικό επίπεδο. 

Αυτές οι λεπτομέρειες ήρθαν σε αντίθεση με αυτά που έγραφαν τότε τα ισπανικά και γαλλικά μέσα ότι ο Γάλλος ήταν αρκετά κοντά στο να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως φαίνεται όμως ο 24χρονος είχε ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Παρισιού.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2018 έχει κλείσει συμφωνία για τρία χρόνια και το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του είναι... από άλλο πλανήτη. Σε αυτή την τριετία ο Γάλλος θα γίνει πλουσιότερος κατά 636 εκατομμύρια ευρώ. Λέγεται μάλιστα ότι μια τέτοια συμφωνία είχε επιζητήσει και ο Λιονέλ Μέσι για να παραμείνει στην Παρί, κάτι που αργότερα διαψεύστηκε.

Ο Αργεντινός σταρ παίρνει 36 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και το μέλλον του στη γαλλική ομάδα παραμένει στον «αέρα». Κι αυτό γιατί οι μισθοί των τριών μεγάλων σταρ των «Παριζιάνων», Κιλιάν Εμπαπέ, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ καλύπτουν το 50% των συνολικών μισθών της ομάδας. 

Κάπως έτσι στη διοίκηση της Παρί έχουν μπει σε σκέψεις να αφήσουν ελεύθερο έναν ή δύο σταρ προκειμένου να ξεφορτωθούν δύο αρκετά μεγάλα συμβόλαια. Την  ίδια ώρα μάλιστα που οι φήμες για την αποχώρηση του Βραζιλιάνου και του Λίο το καλοκαίρι ακούγονται έντονα.