Πάρντιου:  «Στην Αγγλία αυτά τα παιχνίδια τα λέμε… σκουριασμένα» (vid)
i

Πάρντιου / © Intime

Πάρντιου: «Στην Αγγλία αυτά τα παιχνίδια τα λέμε… σκουριασμένα» (vid)

Sportal newsroom 19:47 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:33 - 16.12.2022

Στο αργό τέμπο του αγώνα Λεβαδειακός - Άρης στάθηκε ο Άλαν Πάρντιου, μετά την λήξη της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Άρης κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ κόντρα στον Λεβαδειακό, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έφερε τα πάνω-κάτω στη Λιβαδειά και «αγκάλιασε» την πρόκριση ο Άρης (1-2)!

Έφερε τα πάνω-κάτω στη Λιβαδειά και «αγκάλιασε» την πρόκριση ο Άρης (1-2)!

Δύο εμπνεύσεις από Ιτούρμπε και Πάλμα έβγαλαν τον Άρη από τη δύσκολη θέση και τον έθεσαν από το πρώτο παιχνίδι φαβορί για την πρόκριση, επικρατώντας 2-1 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία.

Μιλώντας μετά το ματς, ο Άλαν Πάρντιου υποστήριξε πως το παιχνίδι ήταν αρκετά αργό, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένα ως «σκουριασμένο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Στην Αγγλία αυτά τα παιχνίδια τα λέμε… σκουριασμένα. Ήταν ένα ματς το οποίο ήρθε έπειτα από μεγάλο διάστημα διακοπής. Θα έλεγα ότι δεν ήταν καλό, αλλά δοκιμαστικό για τους περισσότερους παίκτες ούτως ώστε να βρουν ρυθμό. Πετύχαμε δύο όμορφα γκολ, συνολικά όμως δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε. Θα έλεγα ότι ο Χουάν (Ιτούρμπε) μας βοήθησε αρκετά»

Ρωτήθηκε για το αν η νίκη δίνει στον Άρη την πρόκριση στην επόμενη φάση. «Είμαι αρκετά έμπειρος προπονητής και μετρώ αρκετά χρόνια για να πιστέψω ότι τελειώσαμε τη δουλειά. Και πέρυσι 0-2 ήταν το παιχνίδι (με την ΑΕΚ) αλλά είδατε τι έγινε», απάντησε.