Πάρτι στο Twitter με τον Αλιάγα: «Ελα Τάκη, Νίκος από Παρίσι. Είμαι Γαλλία στο ποδόσφαιρο και Ελλάδα στο μπάσκετ»

Νίκος Αλιάγας

i

PrtScr

Πάρτι στο Twitter με τον Αλιάγα: «Ελα Τάκη, Νίκος από Παρίσι. Είμαι Γαλλία στο ποδόσφαιρο και Ελλάδα στο μπάσκετ»

Sportal newsroom 09:57 - 20.06.2023

Εκνευρισμό προκάλεσε το γεγονός ότι ο Νίκος Αλιάγας χειροκρότησε μετά το εύστοχο χτύπημα του Κιλιάν Εμπαπέ με το οποίο η Γαλλία άνοιξε το σκορ κόντρα στην Ελλάδα.

Ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής που τα περισσότερα χρόνια της ζωής του τα έχει περάσει στη Γαλλία, χειροκρότησε το γκολ του Εμπαπέ κόντρα στην εθνική μας ομάδα. 

Συγκεκριμένα, το πλάνο έδειξε τον δημοσιογράφο Νίκο Αλιάγα που βρέθηκε στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα, να χειροκροτεί τον 24χρονος αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος σκόραρε υπέρ της Γαλλίας και κατά της Ελλάδας.

Το συγκεκριμένο πλάνο προκάλεσε εκνευρισμό στους χρήστες του Twitter οι οποίοι εστίασαν στην ελληνική καταγωγή του Νίκου Αλιάγα και δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για τον πανηγυρισμό του.

«Και φυσικά ο Αλιάγας χειροκροτεί ενθουσιασμένος το πέναλτυ στο οποίο ευστόχησε με δεύτερη εκτέλεση αφού την πρώτη την απέκρουσε πολύ σωστά ο Βλαχοδήμος, εις βάρος της Ελλάδας, ο Μ'παπέ! Αποθεώστε τον», έγραψε χαρακτηριστικά ένα χρήστης ενός ένας άλλος τόνισε: «Ελα Τάκη, Νίκος από Παρίσι. Είμαι Γαλλία στο ποδόσφαιρο και Ελλάδα στο μπάσκετ».

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets: