Ο Μπαλτάκος αποθέωσε Πογέτ: «Είσαι σπουδαίος προπονητής» (vid)

Τάκης Μπαλτάκος & Γκουστάβο Πογέτ

i

PrtScr

Ο Μπαλτάκος αποθέωσε Πογέτ: «Είσαι σπουδαίος προπονητής» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:58 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 20.06.2023

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος έδωσε το παρών στο Παρίσι για το ματς της Ελλάδας με τη Γαλλία, όπου στο τέλος της αναμέτρησης πήγε στα αποδυτήρια, προκειμένου να συνεχάρη τον Γκουστάβο Πογέτ.

Η Ελλάδα πάλεψε σαν λιοντάρι. Η αποστολή της στην έδρα της Γαλλίας, η οποία πριν έξι μήνες διεκδίκησε το Μουντιάλ, φτάνοντας στον τελικό, ήταν ασφαλώς δύσκολη. 

Οι διεθνείς έδωσαν μία τρομερή μάχη, κοίταξαν στα μάτια τον Εμπαπέ και την παρέα του, αλλά ο Μαυροπάνος βρέθηκε σε μοιραίο βράδυ και η Εθνική ηττήθηκε 1-0, μένοντας πίσω έξι βαθμούς από τους «τρικολόρ».

Το παρών στο Παρίσι, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και ο εκτελεστικός διευθυντής, Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τάκης Μπαλτάκος πήγε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τον προπονητή της ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ λέγοντας στον Ουρουγουανό: «Σπουδαία εμφάνιση, είσαι σπουδαίος προπονητής», ενώ στον Τάκη Φύσσα είπε χαρακτηριστικά να μην είναι στεναχωρημένος.