Πογέτ: «Εκπληκτικό μάθημα για τη συνέχεια αυτή η βραδιά»

Γκουστάβο Πογέτ

i

© Intime

Πογέτ: «Εκπληκτικό μάθημα για τη συνέχεια αυτή η βραδιά»

Sportal newsroom 00:40 - 20.06.2023

Ο Γκουστάβο Πογέτ τόνισε πως η Εθνική μας ομάδα πήρε ένα μάθημα εν όψει της συνέχειας των προκριματικών του Euro από την ήττα κόντρα στη Γαλλία.

Η Ελλάδα πάλεψε σαν λιοντάρι. Η αποστολή της στην έδρα της Γαλλίας, η οποία πριν έξι μήνες διεκδίκησε το Μουντιάλ, φτάνοντας στον τελικό, ήταν ασφαλώς δύσκολη. Οι διεθνείς έδωσαν μία τρομερή μάχη, κοίταξαν στα μάτια τον Εμπαπέ και την παρέα του, αλλά ο Μαυροπάνος βρέθηκε σε μοιραίο βράδυ και η Εθνική ηττήθηκε 1-0, μένοντας πίσω έξι βαθμούς από τους «τρικολόρ».

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro, ο Γκουστάβο Πογέτ παραχώρησε δηλώσεις στο flash interview και τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» πήρε μάθημα εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολη βραδιά απόψε, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε, στο δεύτερο μέρος ήρθε το πέναλτι, η επανάληψη του πέναλτι, η αποβολή και έπρεπε να αλλάξουμε το πλάνο μας.

Αυτή η βραδιά μας δίνει εκπληκτικό μάθημα για τη συνέχεια. Οι παίκτες προπονούνταν στο να μάθουν να παίζουν με δέκα παίκτες και απόψε χρειάστηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός προπονητής.