Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε «διαζύγιο» με 4 συνεργάτες του Στάικου
i

©SuperFM

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε «διαζύγιο» με 4 συνεργάτες του Στάικου

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:45 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 18.12.2023

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε δεύτερη ανακοίνωση σχετικά με τη λύση συνεργασίας με τους συνεργάτες του Στάικου, Λόντο, Ντουρουντό, Διαμάντη και Γκορτζή.

Μετά την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας της με τον Θανάση Στάικο, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και τη λύση της συνεργασίας της με τους 4 άμεσους συνεργάτες του, Λόντο, Γκορτζή και Διαμάντη

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έρχεται με δικό του επιτελείο στην ηπειρώτικη ομάδα. Βοηθός του θα είναι ο Νίκος Παναγιωτάρας και προπονητής φυσικής κατάστασης ο Γιάννης Γεωργιάδης. Οι δύο αυτοί ήταν συνεργάτες του και στον Ιωνικό, ενώ τον Γεωργιάδη τον είχε και στην Λαμία. 

Από εκεί και πέρα νέος προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Κώστας Παγανιάς, ο οποίος είχε δουλέψει στον «Άγιαξ της Ηπείρου» προ δεκαετίας περίπου ως συνεργάτης του Γιάννη Χριστόπουλου, το 2012-2013. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Ιωάννη Ντουρουντό, τον βοηθό προπονητή Δημήτρη Λόντο, τον άμεσο συνεργάτη Νίκο Γκορτζή καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Διαμάντη. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τους ευχαριστεί για την συνεισφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται ό,τι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας τους».