ΠΑΣ Γιάννινα: Άμεσα ραντεβού Στάικου και διοίκησης, προς οριστικό διαζύγιο οι δύο πλευρές

Θανάσης Στάικος

i

©Intime

ΠΑΣ Γιάννινα: Άμεσα ραντεβού Στάικου και διοίκησης, προς οριστικό διαζύγιο οι δύο πλευρές

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:37 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 16.12.2023

Ραντεβού με τη διοίκηση θα έχει ο Θανάσης Στάικος τις επόμενες ώρες και όλα δείχνουν ότι αυτήν τη φορά δεν μπορεί να κάνει πίσω στην παραίτηση.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς όλα δείχνουν πως η ηπειρώτικη ομάδα θα προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία. 

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται πλέον ο ΠΑΣ, ο οποίος γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 4-2 από την Κηφισιά στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Stoiximan Super League και νιώθει πλέον τον κλοιό του υποβιβασμού να στενεύει όλο και περισσότερο. 

Ο Θανάσης Στάικος στις δηλώσεις του που παραχώρησε στη κάμερα της Cosmote TV μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού έδειξε «αινιγματικός» για το μέλλον του, λέγοντας: «Ο προπονητής πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και τις επόμενες ώρες θα έχουμε νεότερα. Κάτι πρέπει να αλλάξει θεωρώ. Στο ραντεβού που θα έχουμε θα ειπωθούν όσα πρέπει να ειπωθούν. Όσα είναι να γίνουν, θα γίνουν για το καλό της ομάδας», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός. 

Ο 43χρονος προπονητής θα συναντηθεί άμεσα με την πλευρά της διοίκησης, ώστε να τεθούν όλα τα δεδομένα για τον σύλλογο που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 8 βαθμούς. Σε 49 παιχνίδια που έχει καθοδηγήσει τον «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει οκτώ νίκες, 18 ισοπαλίες και 23 ήττες.