Άφησε τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του ο Στάικος: «Όταν ο ΠΑΣ είναι τελευταίος, υπάρχουν ευθύνες στον προπονητή»

Θανάσης Στάικος

i

© Intime

Άφησε τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του ο Στάικος: «Όταν ο ΠΑΣ είναι τελευταίος, υπάρχουν ευθύνες στον προπονητή»

Πάνος Κορομηλάς 19:57 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 16.12.2023

Πιθανό το ενδεχόμενο παραίτησης του Θανάση Στάικου από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος μετά την ήττα από την Κηφισιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα από την Κηφισιά στο ντέρμπι των ουραγών με 4-2. Μια ήττα που αφήνει την ομάδα των Ιωαννίνων στην τελευταία θέση της Stoiximan Super League, με μόλις οκτώ βαθμούς σε 14 αγωνιστικές.

Ήταν μάλιστα η 13η συνεχόμενη αγωνιστική που ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να κερδίσει στο πρωτάθλημα. Η μοναδική του νίκη στη διοργάνωση ήταν στην πρεμιέρα, απέναντι στην σημερινή αντίπαλο στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων».

Η πορεία αυτή, φαίνεται πως έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον προπονητή της ομάδας, Θανάση Στάικο. Μάλιστα, όπως άφησε να εννοηθεί στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο ίδιος φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης. 

«Όταν ο ΠΑΣ είναι τελευταίος, υπάρχουν ευθύνες στον προπονητή.Είναι πολύ άσχημη η ήττα που είχαμε, γιατί μας αφήνει στην τελευταία θέση στην βαθμολογία. Όλα τα παιχνίδια μας είναι τελικοί και αυτά που δώσαμε, αλλά και αυτά που έχουμε στη συνέχεια και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι», δήλωσε ο Θανάσης Στάικος στην κάμερα της Cosmote TV, με τις σχετικές εξελίξεις του θέματος να αναμένονται σύντομα.

Υπενθυμίζεται πως ο Θανάσης Στάικος είχε υποβάλλει την παραίτησή του τον Νοέμβριο, μετά την ισοπαλία του «Άγιαξ της Ηπείρου» απέναντι στον Βόλο. Η παραίτηση του όμως δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία επέλεξε να τον υποστηρίξει στην προσπάθεια επιστροφής του ΠΑΣ στα θετικά αποτελέσματα.