Super League στις εξέδρες, Premier League στο γήπεδο: Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 στο 34’ (vid)

Οι παίκτες της Κηφισιάς

i

© Intime

Super League στις εξέδρες, Premier League στο γήπεδο: Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 στο 34’ (vid)

Με την κυβέρνηση να θεωρεί... επίφοβο για επεισόδια το ματς Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα, η αναμέτρηση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσφέρουν θέαμα, έχοντας διαμορφώσει το 2-2 μόλις από το 23’ του αγώνα και το 3-2 στο 34’.

Χωρίς κόσμο διεξάγεται η αναμέτρηση της Κηφισιάς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, κατόπιν της απόφασης της κυβέρνησης να εξομοιώσει όλα όσα γίνονται εκτός γηπέδων και σε οποιοδήποτε άθλημα, με μια τυπική αναμέτρηση της Stoiximan Super League, που ζήτημα θα ήταν αν θα μάζευε συνολικά 1.500 – 2.000 άτομα.

Σε ένα παγωμένο τοπίο, το οποίο αποδεικνύει ακριβώς το αστείο της απόφασης που έχει παρθεί, οι δύο ομάδες έχουν ανοίξει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και παρά το άχαρο σκηνικό είχαν προσφέρει μέχρι το 23’ τέσσερα γκολ και το εντυπωσιακό σκορ, 2-2.

Συγκεκριμένα, το γκολ άνοιξε στο 6’ ο Οζέγκοβιτς από ασίστ του Ματέους Σάντος, με την απάντηση να έρχεται άμεσα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα στο 10’ με τον Ροσέρο. Η Κηφισιά απάντησε δευτερόλεπτα αργότερα, διότι στο 11’ ο Ματέους Σάντος σκόραρε για το 2-1, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 23’ με κεφαλιά του Παντελάκη από εκτέλεση κόρνερ του Τσαούση.

Το 3-2 έγραψε στο 34’ o Λαντρ με προβολή έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Μπιφουμά.

Καλή απόλαυση...