Ανεβαίνει ο Καραχάλιος, πιθανό να παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης

Να τελειώνουν με την παραμονή θέλουν οι Ηπειρώτες.

i

©intime

Ανεβαίνει ο Καραχάλιος, πιθανό να παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Στάικος είδε τον Καραχάλιο ν’ ανεβάζει ρυθμούς.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τριπολης.

Η προπόνηση έγινε στους «Ζωσιμάδες», κάτι που έχει καθιερωθεί το τελευταίο διάστημα και ειδικά τις τις Πέμπτες που ο τεχνικός Θανάσης Στάικος ζητάει περισσότερη ένταση από τους παίκτες του και παίρνει και τις περισσότερες αποφάσεις για την ενδεκάδα.

Στη διάθεσή του, όπως είναι γνωστό, δεν θα βρίσκονται μόνο οι Τσιντώτας και Κιάκος, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ ανεβάζει ρυθμούς ο Καραχάλιος και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Φυσικά, δεν θα ξεκινήσει, αλλά αναμένεται να είναι στην αποστολή και να παίξει για λίγο ανάλογα με την εξέλιξη και της αναμέτρησης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ασφαλώς κι έχουν προβάδισμα όσοι έπαιξαν με τον Ιωνικό. Το δίλημμα είναι αν στην επίθεση θα ξεκινήσει ο Κόντε ή ο Μπάλαν. Ο Κόντε περιμένει με ανυπομονησία να αγωνιστεί και πάλι μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα. Γυμνάζεται κανονικά εδώ και τρεις εβδομάδες και έχει πιιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Σήμερα το πρόγραμμα είχε ομαδική αμυντική τακτική σε παθητική μορφή, στη συνέχεια με παιχνίδι κατοχής και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι 11 vs 11.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο στις 17:00 στους «Ζωσιμάδες», διότι ο Στάικος θέλει η τελευταία προπόνηση να μην απέχει πολλές ώρες από τον αγώνα. Στα αποδυτήρια υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα, συγκέντρωση και στόχος όλων είναι η νίκη, ώστε να τελειώνει η παραμονή και να κοιτάξουν οι Ηπειρώτες ήρεμοι την επόμενη σεζόν.

Ο Στάικος συνέχεια προσπαθεί να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και πρέπει μπροστά στον κόσμο της ομάδας να πετύχουν μία μεγάλη νίκη και να δώσουν χαρά σε όσους τους στήριξαν στη διάρκεια της σεζόν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, άλλωστε, είχε καλή πορεία κι όταν νόμιζε ότι έκανε το χρέος του, τότε ήρθαν και οι σερί ήττες.