Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα και πανό κατά της διοίκησης
i

©intime

Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα και πανό κατά της διοίκησης

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:02 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 30.03.2024

Οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα αποδοκίμασαν με έντονο τρόπο τους παίκτες της ομάδας, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (1-1). Μάλιστα νωρίτερα στο ματς υπήρχε πανό κατά της διοίκησης.

Ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής του στη Stoiximan Super League έκανε ο Παναιτωλικός που απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος.

Οι Ηπειρώτες πήραν το προβάδισμα με τον Πέδρο Κόντε στο 25ο λεπτό, όμως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ανέκαμψε στο δεύτερο μέρος και πήρε τον πολύτιμο βαθμό με τον Σέρχιο Ντίας στο 70’.

Αυτό το αποτέλεσμα βρίσκει τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να είναι σε πολύ δύσκολη βαθμολογικά θέση.

Έτσι μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι φίλοι της ομάδας αποδοκίμασαν με έντονο τρόπο τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ μάλιστα νωρίτερα στο ματς είχε σηκωθεί πανό κατά της διοίκησης.

Αποφασισμένος για παραμονή ο Βόλος, σε δύσκολη κατάσταση ο ΠΑΣ: Η βαθμολογία των playouts της Super League

Μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, επέστρεψε η δράση και στα playouts της Stoiximan Super League με τη «μάχη« για την παραμονή να κορυφώνεται!

Στο πρώτο χρονικό μας της ημέρας ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στις Σέρρες και ουσιαστικά πήρε το «τρίποντο» που ήθελε, προκειμένου να μην μπει σε μπελάδες. Λίγο αργότερα, ο Βόλος πήρε τη νίκη με 4-1 επί της Κηφισιάς στο «Πανθεσσαλικό» και ανέβηκε στην 11η θέση με 15 βαθμούς, παίρνοντας μία σημαντική ανάσα.

Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναιτωλικό παρόλο που προηγήθηκε (1-1) και έτσι έμεινε στην τελευταία θέση, ενώ οι Αγρινιώτες πήραν έναν πολύτιμο βαθμό, που τους κράτησε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Στο τελευταίο χρονικά ματς, ΟΦΗ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ την Κρήτη.