Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε βαθμούς από τον Παναιτωλικό και «βυθίζεται»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε βαθμούς από τον Παναιτωλικό και «βυθίζεται»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:30 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 30.03.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε βαθμούς από τον Παναιτωλικό (1-1) στους «Ζωσιμάδες» και τώρα τρέχει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Παναιτωλικός απέδρασε με τον βαθμό (1-1) από τους «Ζωσιμάδες» και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πλέον σε δύσκολη θέση, για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις 19 βαθμούς, ενώ οι Αγρινιώτες είναι στο +2 από την Κηφισιά.

Οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Πέδρο Κόντε έκανε τη σκαστή κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε για λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Τσάβες.

Ωστόσο δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Νίκο Καρέλη, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ, μετά από έλεγχο στο VAR.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 25ο λεπτό. Ο Ροσέρο μοίρασε στον Σόρια στα δεξιά αυτός έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι και ο Κόντε εκτέλεσε με τη μια, κάνοντας το 1-0 για τους Ηπειρώτες.

Οι Αγρινιώτες «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 40ό λεπτό όταν ο Χουάνπι βρήκε τον Καρέλη μέσα στη περιοχή, αλλά το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Νάγκι. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του. Στο 70ο λεπτό ο Ροσέρο βρήκε τον Τζίνο, όμως το πλασέ του δεύτερου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Ωστόσο στο ακριβώς επόμενο λεπτό η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Μαυρίας έκανε την σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα ήρθε στον Ντίας, ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-1 για τους Αγρινιώτες.

Ο ΠΑΣ μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων πίεσε για την ισοφάριση, είχε ευκαιρίες αλλά δεν το πέτυχε και το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Οι ενδεκάδες

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Τζίνο, Καραχάλιος, Ριένστρα, Παμλίδης, Ροσέρο, Κόντε.

Παναιτωλικός: Καπίνο, Οικονόμου, Μλάντεν, Ταμπίντζε, Μαυρίας, Χουάνπι, Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Ντίαζ, Καρέλης.