Πέρασε από τα Γιάννινα και πάτησε πεντάδα ο Βόλος!

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος

i

© Intime

Πέρασε από τα Γιάννινα και πάτησε πεντάδα ο Βόλος!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:57 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 05.03.2023

Ο Βόλος μπορεί να μην ήταν ανώτερος, αλλά ήταν αποτελεσματικός και επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», σκαρφαλώνοντας έτσι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Super League.

Στο κυνήγι για το ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Βόλος! Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να ήταν καλύτερος, όμως οι Θεσσαλοί αξιοποίησαν τη μια και μοναδική καλή ευκαιρία τους και έφυγαν με τη νίκη (0-1) από τους «Ζωσιμάδες», αφήνοντας πίσω τους τον Άρη.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κώστα Μπράτσου ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Super League με 37 βαθμούς, ενώ οι Ηπειρώτες έμειναν στην 11η θέση με 23 βαθμούς.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός. Οι Ηπειρώτες είχαν μια ανούσια πρωτοβουλία κινήσεων, όμως δυσκολευόντουσαν πολύ στο κομμάτι της δημιουργίας ευκαιριών ενώ οι Θεσσαλοί είχαν περιοριστεί περισσότερο σε παθητικό ρόλο.

«Ξέσπασε» στον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός με φοβερούς Μπίελ, Φορτούνη και Κανός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:54 - 05.03.2023

«Ξέσπασε» στον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός με φοβερούς Μπίελ, Φορτούνη και Κανός

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε ο Ολυμπιακός στις νίκες, αφού η ομάδα του Μίτσελ έκανε... πάρτι κόντρα στον Λεβαδειακό (6-0). Πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν οι Μπίελ, Φορτούνης και Κανός οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην επικράτηση των «ερυθρόλευκων».

Πάντως η πρώτη και μοναδική καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τους γηπεδούχους, όταν στο 42' ο Εραμούσπε πήρε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν. Έτσι, οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, χωρίς να υπάρχει σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε καθόλου, με την ομάδα του Θανάση Στάικου να είναι όμως πιο απειλητική, καθώς στο 50' είχε μεγάλη ευκαιρία, με τον Μορέιρα να γυρίζει επικίνδυνα στον Μπαλάν, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να κάνει επαφή με την μπάλα, ενώ ο ίδιος απείλησε και στο 55' με ένα σουτ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και πάλι, όμως ο Βόλος «χτύπησε» κόντρα στη ροή του αγώνα, όταν ο Τάχατος στο 83' έπιασε μια κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσιρίνος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνονατς το τελικό 1-0.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Πήλιος, Ριένστρα, Τζίνο, Νίνης, Τζίμας (88’ Σταματελόπουλος), Μορέιρα (73’ Λώλης), Μπάλαν (79’ Μπατίστ).

Βόλος: Κλέιμαν, Τάχατος, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Λούνα, Τσοκάνης (79’ Κάτσε), Μεταξάς (46’ Καρτάλης) (90’ Ασλανίδης), Πιρές (93’ Τσελεμπάκης), Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Η αποτελεσματικότητα του Βόλου, που ουσιαστικά βρήκε δίχτυα με τον Τάχατο στην πρώτη του καλή στιγμή, ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι.

MVP: Ο Τάχατος που πέτυχε το ένα και μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε τρίποντο... χρυσάφι στην ομάδα του.