ΠΑΣ Γιάννινα: Δουλειά πάνω στην επιθετική τακτική - Παρελθόν ο Νίνης

Σωτήρης Νίνης

i

©Intime

ΠΑΣ Γιάννινα: Δουλειά πάνω στην επιθετική τακτική - Παρελθόν ο Νίνης

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:59 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 14.07.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε την προετοιμασία του με διπλή προπόνηση τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. Μάλιστα η σημερινή προπόνηση (13/7) έγινε χωρίς τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος θα αποτελέσει παρεθόν από τους Ηπειρώτες.

Παρά τον καύσωνα συνεχίζονται σε αμείωτους ρυθμούς οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (13/7) περιελάμβανε διπλή προπόνηση τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. 

Στο πρωινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ηπειρώτικης ομάδας επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο δούλεψε πάνω στην ομαδική επιθετική τακτική σε απλή μορφή για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με τρέξιμο. 

Το απόγευμα η προπόνηση έγινε  το μενού είχε παιχνίδια κατοχής σε ζώνες όπως και παιχνίδια τακτικής με ζώνες και εστίες για να ακολουθήσει στη συνέχεια παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα. Ο Λεωνίδας Μίνας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμαλόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ ο Κέβιν Ροσέρο έκανε αποφόρτιση. 

Μάλιστα οι δύο σημερινές προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα έγιναν χωρίς τον Σωτήρη Νίνη και όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν από τους Ηπειρώτες. 

Τελικά ο 33χρονος μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ηπειρώτικη ομάδα, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του.