Πρωινή προπόνηση περιελάβανε το πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©Superfm

Πρωινή προπόνηση περιελάβανε το πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:30 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 12.07.2023

Το πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα για σήμερα (12/7) περιελάβανε πρωινή προπόνηση, με τον Θανάση Στάικο να δουλεύει πάνω στην επιθετική συμπεριφορά, αλλά επίσης ιδιαίτερη βάση ο Έλληνας προπονητής έδωσε στον τομέα της κατοχής.

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Θανάση Στάικο να αναλαμβάνει δράση στην τακτική με τους Ηπειρώτες να δουλεύουν πάνω στην επιθετική συμπεριφορά και την μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα. 

Ο Έλληνας προπονητής έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο κομμάτι της κατοχής, με τους παίκτες να χωρίζονται σε μικρά γκρουπ ομάδων (4 vs 4) αλλά επίσης πραγματοποιήθηκαν και παιχνίδια καθοδήγησης. 

Η πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα. Μοναδική απουσία για τους «κυανόλευκους» ήταν αυτή του Άγγελου Λιάσου, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. 

Μάλιστα ο Έλληνας αμυντικός χαφ θα έχει τη δυνατότητα να κάνει λίγες μόνο υπηρεσίες όσο θα συνδυάζεται η θητεία του με τις υποχρεώσεις του με την ηπειρώτικη ομάδα. 

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τους Ηπειρώτες θα είναι την Πέμπτη (13/07) στις 08:30 και το απόγευμα μετά τις 18:30, ανάλογα και με τις θερμοκρασίες.