Ανεβαίνουν οι εντάσεις των προπονήσεων στον ΠΑΣ Γιάννινα

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©printscreen

Ανεβαίνουν οι εντάσεις των προπονήσεων στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:00 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 12.07.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε την προετοιμασία του με διπλή προπόνηση. Μάλιστα η δεύτερη προπόνηση έγινε στις 18:30, λόγω του καύσωνα.

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του καύσωνα, αλλά αυτό δεν πτοεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συνεχίζει τις διπλές προπονήσεις έχοντας πλέον μπει στην δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας. 

Το πρωί οι παίκτες του Θανάση Στάικου επιδόθηκαν σε ασκήσεις και παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ έτρεξαν σε μεσαία και υψηλή ένταση. 

Η απογευματινή προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18:30, λόγω του καύσωνα είχε ομαδική τακτική πάνω στο επιθετικό κομμάτι για να κλείσει η προπόνηση με παιχνίδι έντεκα εναντίων έντεκα.

Μάλιστα το «παρών» στη σημερινή προπόνηση (11/7) δεν έδωσε ο Γερονικολός της Κ19 κι έτσι οι παίκτες που συνεχίζουν είναι 31, συμπεριλαμβανομένου του νεαρού Μιχάλη Τσουμάνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ. Ο Έλληνας επιθετικός θα μείνει τουλάχιστον ως την Πέμπτη (13/7) και στη συνέχεια ο Θανάσης Στάικος θα πάρει την τελική του απόφασή για το γεγονός αν θα τον κρατήσει περισσότερο στην ομάδα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Οικονομίδης - Κανονικά ο Κιάκος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:00 - 10.07.2023

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Οικονομίδης - Κανονικά ο Κιάκος

Μετά το Κυριακάτικο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Θανάσης Στάικος, ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε με διπλή προπόνηση. Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιάννη Κιάκο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε, ενώ ο Αχιλλέας Οικονομίδης δεν θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς οι άνθρωποι των Ηπειρωτών έκριναν πως δεν θα είναι ο κατάλληλος για τη θέση του αναπληρωματικού δεξιού μπακ.

Αύριο Τετάρτη (12/7) η προετοιμασία θα συνεχιστεί με μία προπόνηση που θα γίνει το πρωί. Την Πέμπτη (13/7) και την Παρασκευή (14/7) θα γίνουν και πάλι δύο προπονήσεις, το Σάββατο (15/7) μία πρωινή και την Κυριακή (16/7) θα ακολουθήσει το συνηθισμένο ρεπό. Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω του καύσωνα οι απογευματινές προπονήσεις θα πραγματοποιούνται μετά τις 18:30.