ΠΑΣ Γιάννινα: «Έκλεισε» η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©pasgiannina.gr

ΠΑΣ Γιάννινα: «Έκλεισε» η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:01 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 08.07.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας, καθώς την Κυριακή (9/7) ο Θανάσης Στάικος έδωσε ρεπό στους παίκτες του.

Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε σήμερα (8/7), αφού την Κυριακή (9/7) ο Θανάσης Στάικος έδωσε ρεπό στους παίκτες του. 

Μπορεί η οικογένεια των Ηπειρωτών να γιορτάζει, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τον προπονητή της ομάδας Θανάση Στάικο και τους παίκτες του, οι οποίοι συνέχισαν την προετοιμασία τους για άλλη μια ημέρα με διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα). Στην πρωινή προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής ομαδικής τακτικής για να ακολουθήσει αερόβιο τρέξιμο. 

Όσον αφορά την απογευματινή προπόνηση το πρόγραμμα είχε καθοδήγηση Αμυντικής Συμπεριφοράς στην κεντρική ζώνη ενώ στη συνέχεια υπήρξαν παιχνίδια τακτικής. Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίασε ο Γιάννης Κιάκος λόγω ενοχλήσεων και θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως και τις προηγούμενες μέρες ο Έλληνας αριστερός μπακ δεν ήταν στο 100%, καθώς προερχόταν από ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. 

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι παίκτες της ηπειρώτικης ομάδας συμμετείχαν κανονικά, με τον Θανάση Στάικο να βάζει τις πρώτες πινελιές της αμυντικής τακτικής. Στην πρωινή προπόνηση το πρόγραμμα περιελάβανε ασκήσεις αμυντικής ομαδικής τακτικής για να ακολουθήσει αερόβιο τρέξιμο. Όσον αφορά την απογευματινή προπόνηση, το μενού είχε καθοδήγηση αμυντικής συμπεριφοράς στην κεντρική ζώνη, ενώ στη συνέχεια έγιναν παιχνίδια τακτικής.