ΠΑΣ Γιάννινα: Συνεχίζεται η δουλειά στην επιθετική τακτική - Ξανά εκτός ο Λεό

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©pasgiannina.gr

ΠΑΣ Γιάννινα: Συνεχίζεται η δουλειά στην επιθετική τακτική - Ξανά εκτός ο Λεό

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:30 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 02:11 - 07.07.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής, ενώ πάλι μοναδικός απόντας για τους Ηπειρώτες στην προπόνηση ήταν ο Λεό.

Μετά το πρωινό ρεπό της Πέμπτης (6/7) ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ραντεβού το απόγευμα όπου το πρόγραμμα περιελάβανε ομαδική επιθετική τακτική με ανάπτυξη ενεργοπαθητικού παιχνιδιού για να ακολουθήσει στη συνέχεια παιχνίδι τακτικής. 

Μοναδική απώλεια για τους Ηπειρώτες ήταν ο Λεό, ο οποίος παρέμεινε προληπτικά εκτός μετά από συνεννόηση που υπήρξε με το ιατρικό επιτελείο και αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή (7/7). 

Η ηπειρώτικη ομάδα θα παραμείνει άλλες δύο εβδομάδες για προπονήσεις στα Ιωάννινα και την Πέμπτη 20 Ιουλίου πρόκειται να αναχωρήσει για Αθήνα, όπου την επόμενη μέρα θα πετάξει για την Βαρσοβία και από εκεί θα πάει οδικώς στην πόλη Βάρφκα της Πολωνίας. 

Η ομάδα του Θανάση Στάικου θα παραμείνει επί πολωνικού εδάφους μέχρι τις 31 του ίδιου μήνα και μετά θα επιστρέψει για το τελικό στάδιο προετοιμασίας που θα περιλαμβάνει τα εγχώρια φιλικά. Ήδη δύο από αυτά έχουν γίνει γνωστά με τους «κυανόλευκους» να αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό (13 Αυγούστου εκτός έδρας) και τον Πανσερραϊκό (4 Αυγούστου εντός έδρας). 

Επίσης την Παρασκευή (7/7), αλλά και το Σάββατο (8/7) θα υπάρξουν και πάλι διπλές προπονήσεις στις 8:30 και τις 18:00, ενώ την Κυριακή (9/7) θα δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές του «Άγιαξ της Ηπείρου».