Το συγκινητικό «αντίο» του Μορέιρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Αχμάντ Μέντες Μορέιρα

i

©Intime

Το συγκινητικό «αντίο» του Μορέιρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:20 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:21 - 06.07.2023

Ο Αχμάντ Μέντες Μορέιρα θέλησε με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να πει το δικό του «αντίο» στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αχμάντ Μέντες Μορέιρα θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στους Ηπειρώτες. 

Ο επιθετικός από τη Γουινέα πρόκειται να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ΑΕΛ Λεμεσού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. 

Έτσι ο 28χρονος επιθετικός με ανάρτησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στην ηπειρώτικη ομάδα. 

Ο Μορέιρα στη διετή θητεία του με τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου» αγωνίστηκε σε 59 παιχνίδια, σκόραρε τρία τέρματα και μοίρασε επτά ασίστ. Ο άσος από τη Γουινέα μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στις Εξέλσιορ, Μαασλούις, Κοζάκεν Μπόις, Γκρόνινγκεν και Τέλσταρ. Ο Μορέιρα κατέγραψε συνολικά στη καριέρα του 289 συμμετοχές, έχοντας 60 γκολ και 43 ασίστ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή: 

«Μετά από δύο χρόνια είναι η ώρα να πω αντίο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα, τους οπαδούς μας για την υποστήριξή τους και φυσικά τους συμπαίκτες μου, που με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου στα Ιωάννινα και να είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ Γιάννινα», έγραψε ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα.