Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©pasgiannina.gr

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:00 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 02:40 - 06.07.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε την προετοιμασία του με διπλή προπόνηση, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τελικά ο καιρός επέτρεψε να γίνει κανονικά η απογευματινή προπόνηση των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η βροχή ήρθε νωρίς το μεσημέρι και τελικά έμεινε περιφερειακά του λεκανοπεδίου, οπότε δεν επιβάρυνε την κατάσταση του γηπέδου. 

Έτσι ο Θανάσης Στάικος είχε την ευκαιρία να συνεχίσει με τους παίκτες του το πρόγραμμα επιθετικής ανάπτυξης με τελειώματα φάσεων που ακολουθήθηκε και το πρωί. Η προετοιμασία αύριο (6/7) θα περιλαμβάνει μόνο μία προπόνηση, όπου θα λάβει χώρα το απόγευμα στις 18:00. 

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρωί της Τετάρτης (5/7) τους παίκτες του Θανάση Στάικου τους περίμενε δουλειά πάνω στην ομαδική επιθετική τακτική με κύριο στόχο την ανάπτυξη του παιχνιδιού για να ακολουθήσει στη συνέχεια παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα όπου αγωνίστηκαν για σχεδόν τριάντα λεπτά. 

Η ομαδική επιθετική τακτική είχε την τιμητική της και στην απογευματινή προπόνηση για να ακολουθήσει αρκετό τρέξιμο. Προληπτικά εκτός έμεινε ο Λεό (δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αύριο θα μπει κανονικά). 

Επίσης οι προπονήσεις της ηπειρώτικης ομάδας συνεχίζονται χωρίς προβλήματα, αφού και οι 32 ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και μάλιστα είναι υψηλός ο ανταγωνισμός, καθώς όλοι θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πόσο μάλλον στην παρούσα φάση, που το ρόστερ δεν έχει διαμορφωθεί ακόμη, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις, είτε με δανεισμούς είτε με λύση συμβολαίων.