Στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Μάξι Κουάδρα

Ο Κουάδρα με τη φανέλα του Απόλλωνα.

i

©intime

Στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Μάξι Κουάδρα

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:40 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 05.07.2023

Ο Μαξιμιλιάνο Πάμπλο Κουάδρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης εξετάζεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει σε προτεραιότητα τις μεταγραφές στη μεσαία γραμμή και στα άκρα της επίθεσης.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει για περιφερειακό επιθετικό είναι ο Μαξιμιλιάνο Πάμπλο Κουάδρα, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 28χρονος (6 Ιουνίου 1995) Αργεντινός επιθετικός έχει ύψος 1,73 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Ρασίνγκ Κλουμπ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες της χώρας του όπως ως δανεικός όπως η Ουνιόν, Χιμνάσια Λα Πλάτα, Μπάνφιλντ. Έπαιξε ακόμα στη Χιλή με τις Κομπρελόα, Σαν Λουίς και Κιγιότα.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Απόλλων Σμύρνης τον απέκτησε από τη Μπάνφιλντ και στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» σημείωσε 5 γκολ σε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και σύντομα θ’ αποφασίσει για το μέλλον του με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται.

Προβλήματα, παράλληλα, αντιμετώπισε η ομάδα με τη χθεσινή βροχή στο Πανηπειρωτικό. Η μπόρα σε συνδυασμό με την επανασπορά που έγινε, χωρίς να προλάβει να φυτρώσει το χόρτο σε όλα τα σημεία, προκάλεσε μικρές λίμνες σε αρκετά σημεία κι έτσι η ομάδα δεν γυμνάστηκε. Υπάρχει πρόβλεψη, μάλιστα, ότι και σήμερα θα βρέξει και ο ΠΑΣ Γιάννινα ήδη αναζητεί λύσεις.

 Ο Χουάν Χοσέ Περέα, μάλιστα, βρέθηκε πάντως στην προπόνηση. Ο Κολομβιανός φορ ολοκλήρωσε τις διακοπές του στα Ιωάννινα κι επιστρέφει στη Γερμανία για να αρχίσει προετοιμασία με τη Στουτγκάρδη.