Πρώτη με κόσμο ο ΠΑΣ Γιάννινα – Ευχάριστη έκπληξη με πρώην άσο!

Ξεκίνησε δουλειά ο ΠΑΣ Γιάννινα.

i

©pasgiannina.gr

Πρώτη με κόσμο ο ΠΑΣ Γιάννινα – Ευχάριστη έκπληξη με πρώην άσο!

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:06 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:08 - 03.07.2023

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησαν την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, υπό το βλέμμα των οπαδών.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε κι επίσημα της σεζόν σήμερα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση για τους παίκτες του Θανάση Στάικου. Για τρεις εβδομάδες θα γυμναστούν στα Γιάννινα και το δεύτερο στάδιο θα γίνει στην Πολωνία, όπου θα διεξαχθούν αρκετά φιλικά.

Στη σημερινή πρώτη προπόνηση ήταν παρόντες και δεκάδες οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα. Άναψαν καπνογόνα και φώναξαν συνθήματα, ενώ μετά την προθέρμανση με προτροπή του Στάικου οι παίκτες πήγαν προς τον κόσμο και τον χειροκρότησαν.

Στην πρώτη συγκέντρωση, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε και η παρουσία του Μπράνα Ίλιτς. Ο Σέρβος φορ είχε έρθει πριν 11 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα και αγωνίστηκε το διάστημα 2012-2016. Έχει φίλους στην ομάδα και στην πόλη, ενώ αποθεώθηκε από τους οπαδούς. Στον ΠΑΣ ο Ίλιτς είχε 138 συμμετοχές με 28 γκολ και 26 ασίστ.

Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, ο ΠΑΣ Γιάννινα διαθέτει 32 παίκτες, αλλά δεδομένα θ’ αποκτηθούν αριστερός και δεξιός μπακ, εξτρέμ και χαφ. Στην απογευματινή προπόνηση ήταν παρόντες οι τερματοφύλακες Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Βρακάς, οι δεξιοί μπακ Σόρια και ένας υπό δοκιμή ομογενής από τη Γερμανία, οι αριστεροί μπακ Κιάκος, Δημήτρης Ναούμης, οι στόπερ Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Μπορταγκαράι, οι μέσοι Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα, Μπιλμπάο, Νίνης, Ν. Λώλης, Τσίρης και ένας υπό δοκιμή παίκτης από τη Σλοβακία, οι μεσοεπιθετικοί Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά και Αλ. Λώλης και οι επιθετικοί Κόντε, Μπάλαν, Λέο, Κύρκος, Μίνα κι από την Κ19 ο Γιώργος Φερεντίνος. Οι Τζίνο (αμυντικός μέσος) και ο Ρίζος (αριστερός μπακ) θα μπου αύριο στο πρόγραμμα.

Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης. Το απόγευμα οι παίκτες δούλεψαν στην επιθετική τακτική και στο τέλος έγινε διπλό. Οι ενδεκάδες που χρησιμοποίησε στο πρώτο δίτερμα της σεζόν ο Στάικος:

Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λώλης, Ροσέρο, Παμλίδης, Κόντε.

Αθανασίου, υπό δοκιμή ομογενής, Μπακαδήμας, Λιάσος, Ναούμης, Μπιλμπάο, υπό δοκιμή Σλοβάκος, Νίνης, Λεό, Φοφανά, Μπάλαν.

Το πρώτο γκολ της χρονιάς πέτυχε ο Πέδρο Κόντε.