Κατηγορήθηκε για βιασμό ανήλικης και ο Κλέιμαν θέλησε να «απαντήσει» με μια φωτογραφία!

Κατηγορήθηκε για βιασμό ανήλικης και ο Κλέιμαν θέλησε να «απαντήσει» με μια φωτογραφία!

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:31 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 01.07.2023

Μετά από δύο μήνες γεμάτους δικαστικές περιπέτειες, ο Μπόρις Κλέιμαν βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δίπλα του είχε την οικογένεια του.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα θεωρείται με κάθε επισημότητα ο Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος αποχώρησε από τον Βόλο τον περασμένο Απρίλιο. Ο έμπειρος τερματοφύλλακας έφτασε στην πόλη της Ηπείρου, προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο. 

Όμως σε όλη αυτή τη διαδικασία δεν ήταν μόνος του. Σε μία κίνηση γεμάτη συμβολισμό, ο ίδιος είχε στο πλάι του τα παιδιά και την σύζυγο του, Λίαν, με την τελευταία να δείχνει έτσι τη στήριξη της στον Κλέιμαν για τη δικαστική του περιπέτεια.

Ο Ισραηλινός φάνηκε να δικαιώνεται στην υπόθεση με την καταγγελία βιασμού από 17χρονη κοπέλα, αφού το δικαστήριο τον απάλλαξε από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ, το τεστ DNA έδειξε πως δεν υπήρξε επαφή. Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του Ισραηλινού τερματοφύλακα, Γιάνιν Σέγκεφ, υποστήριξε πως βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού δεν έδειξε κάποια επίθεση από πλευράς του παίκτη.

Τι είχε συμβεί με τον Κλέιμαν; 

Τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης (11/04/23) σημειώθηκε άγρια συμπλοκή έξι ατόμων στην πλατεία Κολωνακίου, έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, με εμπλοκή του Κλέιμαν Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ποδοσφαιριστής, φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος κοπέλας μέσα σε μπαρ, ενώ φημολογείται ότι στην κατοχή του εντοπίστηκε και ναρκωτική ουσία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανέωσαν οι Κόντε και Αθανασίου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:20 - 30.06.2023

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανέωσαν οι Κόντε και Αθανασίου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε σε συμφωνία με τους Πέδρο Κόντε και Βασίλη Αθανασίου για την ανανέωση του συμβολαίου τους, καθώς θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους «κυανόλευκους» για ακόμη ένα χρόνο.

Εις βάρος του τερματοφύλακα σχηματίστηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, ενώ ο Βόλος τερμάτισε άμεσα το συμβόλαιο του. Ο Ισραηλινός τέθηκε υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ και μάλιστα στην γυναικεία πτέρυγα. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες για τον βιασμό της μαθήτριας. Λίγες μέρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ. Εν τέλει, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.