Στις 13 Αυγούστου το καθιερωμένο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό

ΠΑΣ Γιάννινα- Παναιτωλικός

i

©Intime

Στις 13 Αυγούστου το καθιερωμένο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:26 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 28.06.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρόκειται να δώσει το καθιερωμένο του φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου στο Αγρίνιο.

Εβδομάδα επιστροφής στη βάση αλλά και σε μία τύπου κανονικότητα είναι αυτή που ξεκίνησε από την Δευτέρα (26/6) για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους παίκτες της ηπειρώτικης ομάδας να έχουν επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις, ώστε από την Πέμπτη (29/6) να περάσουν τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι των Ηπειρωτών είναι γεγονός. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικός σε ένα παιχνίδι που θέλει και τις δύο ομάδες να παίζουν ένα τουλάχιστον παιχνίδι μεταξύ τους. H αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου στο Αγρίνιο.

Σχετικά με τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια της ηπειρώτικης ομάδας όπως είχαμε γράψει στο 10ημερο που θα είναι στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα δώσει τρία φιλικά, ωστόσο ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ομάδες και οι μέρες των αγώνων. 

Επίσης μετά την επιστροφή του ΠΑΣ από την Πολωνία πέρα από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα δώσει δύο ακόμη φιλικές αναμετρήσεις πριν την έναρξη της Stoiximan Super League.