Ανακοίνωσε τα φιλικά του ο Παναιτωλικός

Εικόνα από προπόνηση του Παναιτωλικού.

i

©panetolikos.gr

Ανακοίνωσε τα φιλικά του ο Παναιτωλικός

Sportal newsroom 11:58 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 28.06.2023

Η ομάδα του Αγρινίου θα δώσει σίγουρα τέσσερα φιλικά, ενώ θα πάρει μέρος και σε τουρνουά.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του Αργεντινού τεχνικού Γκάμπριελ Σούρερ.

Η ομάδα του Αγρινίου, παράλληλα, ανακοίνωσε και τα φιλικά που θα δώσει: «Σε εξέλιξη είναι οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας και την Παρασκευή θα αρχίζουν οι προπονήσεις στο Emileon, έως και τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, όταν η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Καρπενήσι. Η επιστροφή στο Αγρίνιο προγραμματίζεται για τις 19 του μήνα και θα ακολουθήσουν φιλικοί αγώνες:

Σάββατο 22 Ιουλίου με τον Αστέρα Τρίπολης (γήπεδο Παναιτωλικού)

Τετάρτη 2 Αυγούστου με τον Ατρόμητο (γήπεδο Παναιτωλικού)

Δευτέρα 7 και Τετάρτη 9 Αυγούστου συμμετοχή στο Τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού με τις ομάδες του Βόλου, του Αστέρα Τρίπολης και του Πανσερραϊκού (Πανθεσσαλικό Στάδιο)

Κυριακή 13 Αυγούστου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (γήπεδο Παναιτωλικού)

Εκκρεμεί η προσθήκη στο πρόγραμμα ενός ακόμα φιλικού 26 ή 27 Ιουλίου».

Να θυμίσουμε ότι έπειτα από πέντε χρόνια στο εξωτερικό, ο Στέφανος Καπίνο επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Stoiximan Super League, για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Έτσι, μετά τον Παναθηναϊκό, Μάιντς, Ολυμπιακό, Νότιγχαμ Φόρεστ, Βέρντερ, Σαντχάουζεν, Αρμίνια Μπίλεφελντ και Μιέτζ Λέγκνιτσα, ο Παναιτωλικός γίνεται ο ένατος σταθμός στην καριέρα του 29χρονου κίπερ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Αγρινιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: «Ο Στέφανος Καπίνο ανήκει από σήμερα στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Στέφανος Καπίνο ανήκει από σήμερα στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025».