Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει τρία φιλικά στην Πολωνία

ΠΑΣ Γιάννινα

i

© Intime

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει τρία φιλικά στην Πολωνία

Το πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα στην Πολωνία και η αναζήτηση τρίτου αντιπάλου για φιλικό.

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς από χθες (29/6) ξεκίνησε η προετοιμασία με τις αιματολογικές εξετάσεις. Η πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (3/7), αλλά ήδη κάποιοι παίκτες της ηπειρώτικης ομάδας πηγαίνουν στο «Πανηπειρωτικό», προκειμένου να κάνουν ατομικά προγράμματα, τα οποία θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες μέχρι να μπουν σε κανονικό ρυθμό. 

Από τις επόμενες μέρες, ο Θανάσης Στάικος θα ξεκινήσει τη δουλειά στην τακτική, στηριζόμενος στην ομοιογένεια που έχει χτιστεί από την περασμένη σεζόν. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το ταξίδι στην Πολωνία, εκεί όπου ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα δώσει τρία φιλικά. Συνεργάτης των Ηπειρωτών έχει αναλάβει τις συνεννοήσεις με πιθανούς αντιπάλους. 

Μέχρι στιγμής έχει κλειστεί ένα φιλικό ματς με την Κορόνα Κιέλτσε κι ένα με ισραηλινή ομάδα, ενώ παράλληλα αναζητείται κι ένας ακόμη αντίπαλος, ώστε η ομάδα να αγωνιστεί τουλάχιστον τρεις φορές. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι αναμετρήσεις δεν θα γίνουν στην Βάρκα, αλλά σε κάποια κοντινά γήπεδα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν «κλειδώσει» οι μέρες και οι ώρες επίσημα, καθώς αυτό αναμένεται τα επόμενα 24ωρα.

Εξετάζει Κλέιμαν - Απομακρύνεται του Λοντίγκιν

Στα μεταγραφικά οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζουν τη προσπάθεια για την απόκτηση του τερματοφύλακα, καθώς θέλουν να καλύψουν το κενό του Παναγιώτη Τσιντώντα, ο οποίος πήγε στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Θανάση Στάικου έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος αποχώρησε από το Βόλο έπειτα από καταγγελία για την υπόθεση απόπειρας βιασμού ανήλικης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sportal οι άνθρωποι των Ηπειρωτών πρόκειται να ασχοληθούν με την περίπτωση του Ισραηλινού τερματοφύλακα, εφόσον ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αποδείξει στη δικαιοσύνη ότι δεν είχε καμία εμπλοκή με το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Μπόρις Κλέιμαν αποκτήθηκε από τον Βόλο το καλοκαίρι του 2020 από την Ένωση Παραλιμνίου (Κύπρος) και την περασμένη σεζόν μέτρησε 29 συμμετοχές, ενώ συνολικά με τη φανέλα την ομάδα της Μαγνησίας κατέγραψε 72 συμμετοχές.