ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνημα με αιματολογικές και εργομετρικά

ΠΑΣ Γιάννινα

i

©Intime

ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνημα με αιματολογικές και εργομετρικά

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:25 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 29.06.2023

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς σήμερα (29/6) με τις αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις αρχίζει η προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος.

Τον δρόμο της επιστροφής για τα Ιωάννινα έχουν πάρει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σήμερα (29/6) και αύριο (30/6) είναι προγραμματισμένες οι αιματολογικές εξετάσεις και το Σαββατοκύριακο οι εργομετρικές. 

Η πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (3/7), αλλά ήδη κάποιοι παίκτες της ηπειρώτικης ομάδας πηγαίνουν στο «Πανηπειρωτικό», προκειμένου να κάνουν ατομικά προγράμματα, τα οποία θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες μέχρι να μπουν σε κανονικό ρυθμό. 

Σχετικά με τις αποδεσμεύσεις, ο Σταματελόπουλος έχει πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας και όπως δείχνουν όλα εκεί πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του, οπότε αργά ή γρήγορα θα λυθεί το συμβόλαιό του με τους Ηπειρώτες. Κάτι παρόμοιο θα συμβεί και με την περίπτωση του Ρουμάνου αριστερού μπακ, Αντρέι Ράντου. Όσον αφορά τους Μπιλμπάο, Νίνη, Τσάβο και Μπορταγκαράι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να έχει αλλάξει τα δεδομένα, οπότε αναμένεται να είναι κανονικά στην προετοιμασία. 

Όπως έχουμε ξαναγράψει και σε άλλα ρεπορτάζ, το βασικό σύνθημα που επικρατεί φέτος είναι να διατηρηθεί το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού, για να μη χαθεί και πάλι χρόνος μέχρι να βρει τη «χημεία» της η ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό οι αναμενόμενες αποχωρήσεις της βασικής ενδεκάδας είναι των Τσιντώτα (Ατρόμητος), Μορέιρα (ΑΕΛ Λεμεσού), Πήλιος (ΑΕΚ), Τζίμα και Μουστάκα που έληξαν τα συμβόλαιά τους. Κάποιες φήμες περί πώλησης του Ροντρίγκο Εραμούσπε δεν έχουν καμία απολύτως βάση.

Στα μεταγραφικά, η περίπτωση που εξετάζουν οι κυανόλευκοι» είναι αυτή του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, αρκεί να αποδείξει στη δικαιοσύνη ότι δεν είχε καμία εμπλοκή σχετικά με τον βιασμό ανήλικης. Υπενθυμίζεται πως οι προπονήσεις των «κυανόλευκων» θα είναι και 3-4 παίκτες των υποδομών μέχρι να αποφασιστεί από τον προπονητή του ΠΑΣ, Θανάση Στάικο για το ποιοι θα παραμείνουν στην πρώτη ομάδα.

Αιματολογικές εξετάσεις σε δύο γκρουπ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα περάσουν σήμερα (29/6) και αύριο (30/6) το πρωί από τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις, προκειμένου να καταρτιστεί ο απαραίτητος ιατρικός φάκελος του κάθε παίκτη. Επίσης έχουν προγραμματιστεί απογευματινές προπονήσεις για σήμερα και αύριο. 

Μάλιστα το Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τα εργομετρικά, ενώ από την Δευτέρα (3/7) θα ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις, οι οποίες θα είναι νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα, όπως κάθε καλοκαίρι, λόγω ζέστης.