Δοκιμάζει τον Μπεγκάλα και τον ομογενή Οικονομίδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μάτους Μπεγκάλα - Αχιλλέας Οικονομίδης

Δοκιμάζει τον Μπεγκάλα και τον ομογενή Οικονομίδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζει τον Σλοβάκο αμυντικό χαφ Μάτους Μπεγκάλα και τον ομογενής δεξιός μπακ Αχιλλέας Οικονομίδης.

Με δύο παίκτες υπό δοκιμή έχει από την αρχή της προετοιμασίας ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, ο οποίος περνάει από το μικροσκόπιο δύο ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Σλοβάκο αμυντικό χαφ Μάτους Μπεγκάλα και τον ομογενή δεξιό μπακ από τη Γερμανία, Αχιλλέα Οικονομίδη. 

Ο Μπεγκάλα είναι 22 ετών (7/4/2001) και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής έπαιζε στην Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε της χώρας του, έχοντας κάνει εκεί τα πρώτα του βήματα στην καριέρα του. Την προηγούμενη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 28 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και ένα γκολ. 

Όσον αφορά τον Αχιλλέα Οικονομίδη είναι 19 ετών (4/1/2004) και παίζει στη του δεξιού μπακ. Αγωνιζόταν στις μικρές ομάδες του Μαγδεμβούργου, όπου τη περσινή σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 20 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ. 

Ο Κουάδρα και ο αριστερός μπακ 

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει σε προτεραιότητα τις μεταγραφές στη μεσαία γραμμή και στα άκρα της επίθεσης. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει για περιφερειακό επιθετικό είναι ο Μαξιμιλιάνο Πάμπλο Κουάδρα, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει εντοπίσει έναν αριστερό εξτρέμ στην Αργεντινή ο οποίος ανήκει αυτή τη στιγμή ανήκει σε ομάδα, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα η «χρυσή τομή» για να έρθει με τη μορφή δανεισμού ή ως ελεύθερος. Θεωρείται πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά την παλεύουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ

Για την περίπτωση του αριστερού μπακ ακούγεται το όνομα του Ισπανού Μικέλ Μπαλενθιάγκα της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο 35χρονος μπακ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά ακόμη και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.