ΠΑΣ Γιάννινα: «Έκλεισε» φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©pasgiannina.gr

ΠΑΣ Γιάννινα: «Έκλεισε» φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «έκλεισε» και δεύτερο φιλικό παιχνίδι μετά από εκείνο με τον Παναιτωλικό, με τους Ηπειρώτες να ανατιμετωπίζουν τον Πανσερραϊκό στις 4 Αυγούστου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και δεύτερο φιλικό παιχνίδι μετά από εκείνο με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί στις 13 Αυγούστου στο Αγρίνιο. 

Ο νεοφώτιστος στη Super League Πανσερραϊκός πρόκειται να είναι αντίπαλος των Ηπειρωτών στις 4 Αυγούστου (19:00) στους «Ζωσιμάδες», όπως έκαναν γνωστό χθες (6/7) η ομάδα από της Σέρρες. 

Οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Στάικου πρόκειται να δώσουν ακόμη τρία ακόμα φιλικά παιχνίδια στην Πολωνία, τα οποία όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα. Αν δεν αλλάξει κάτι, ένα θα είναι με ισραηλινή ομάδα, ένα με κυπριακή και ένα με πολωνική, Κορόνα Κίελτσε. 

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι αναμετρήσεις δεν θα γίνουν στην Βάρκα, αλλά σε κάποια κοντινά γήπεδα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν «κλειδώσει» οι μέρες και οι ώρες επίσημα, καθώς αυτό αναμένεται τα επόμενα 24ωρα. 

Επίσης την Παρασκευή (7/7), αλλά και το Σάββατο (8/7) θα υπάρξουν και πάλι διπλές προπονήσεις στις 8:30 και τις 18:00, ενώ την Κυριακή (9/7) θα δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές του «Άγιαξ της Ηπείρου».