ΠΑΣ Γιάννινα: Επέστρεψε στη Νιούκαστλ Τζετς ο Σταματελόπουλος

Αποστόλης Σταματελόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα: Επέστρεψε στη Νιούκαστλ Τζετς ο Σταματελόπουλος

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:44 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 07.07.2023

Η Νιούκαστλ Τζετς ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Απόστολου Σταματελόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά επίσης και με τη Ρόδο..

Στην Αυστραλία επέστρεψε με κάθε επισημότητα ο Αποστόλης Σταματελόπουλος. Ο Έλληνας επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στους Ηπειρώτες, αλλά επίσης και στην ομάδα της Ρόδου. 

Ο επιθετικός των «κυανόλευκων» έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ, καθώς ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Στάικος δεν το υπολόγιζε στα πλάνα του, ενόψει της νέας σεζόν, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης μετά τον γάμο του ήθελε να γυρίσει στην Αυστραλία, όπου γεννήθηκε.  

Ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός αποχώρησε το καλοκαίρι του 2022, προκειμένου να να ενταχθεί στη Ρόδο στην οποία αγωνίστηκε για μία χρονιά, προτού πάρει μεταγραφή για την ηπειρώτικη ομάδα.  

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στη Νιούκαστλ Τζετς, στην οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Ο Σταματελόπουλος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα κατέγραψε 17 συμμετοχές, 429 λεπτά ενώ είχε και 1 ασίστ.