Ολοκληρώνονται τα έργα στο προπονητικό γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Έργα στο προπονητικό γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα

i

©Superfm

Ολοκληρώνονται τα έργα στο προπονητικό γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Τα έργα στο προπονητικό γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα φτάνουν στο τέλος τους, καθώς τοποθετήθηκαν τα αποστραγγιστικά.

Ένας μήνας εργασιών συμπληρώθηκε σήμερα (8/7) για την κατασκευή δύο νέων γηπέδων που θα χρησιμοποιεί ο ΠΑΣ Γιάννινα για τις προπονήσεις του στο ΠΕΑΚΙ. Αυτήν την εβδομάδα σκάφτηκαν τα αυλάκια και τοποθετήθηκαν τα αποστραγγιστικά και του δεύτερου γηπέδου. 

Μέχρι πρότινος, το γήπεδο δεν βρισκόταν σε καλή κατάστασης και οι καιρικές συνθήκες συχνά έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο των παικτών και τον προπονητών. 

Πριν από δύο χρόνια έγινε γνωστό το σχέδιο που προβλέπει την αλλαγή προσανατολισμού του γηπέδου που είναι δίπλα στην Εθνική οδό και τη δημιουργία δύο ενιαίων γηπέδων. Επίσης μέσα στην επόμενη εβδομάδα υπολογίζεται να αρχίσει το στρώσιμο των χωμάτων, οπότε τα γήπεδα θα αρχίσουν να παίρνουν μορφή.

Τα έργα στο ΠΕΑΚΙ © Super FM

Ο χλοοτάπητας θα ξεκινάει από την περίφραξη της μικρής εξέδρας και θα είναι ίδιος με αυτόν στο «Ζωσιμάδες». Το νέο γήπεδο θα είναι διπλάσιο σχεδόν από το υφιστάμενο, αφού θα αξιοποιηθεί όλος ο χώρος και θα γίνει γρασίδι, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιείται και σε φιλικές αναμετρήσεις. Μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα, οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο με τη μεγάλη κερκίδα ή ακόμα και στην έδρα της ομάδας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα θα λάβει χώρα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Κιέλτσε της Πολωνίας. Οι παίκτες του Θανάση Στάικου θα αναχωρήσουν στις 13 Ιουλίου και αναμένεται να επιστρέψουν στα τέλη του ίδιου μήνα.