ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Οικονομίδης - Κανονικά ο Κιάκος

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©pasgiannina.gr

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Οικονομίδης - Κανονικά ο Κιάκος

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:00 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 11.07.2023

Μετά το Κυριακάτικο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Θανάσης Στάικος, ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε με διπλή προπόνηση. Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιάννη Κιάκο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε, ενώ ο Αχιλλέας Οικονομίδης δεν θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς οι άνθρωποι των Ηπειρωτών έκριναν πως δεν θα είναι ο κατάλληλος για τη θέση του αναπληρωματικού δεξιού μπακ.

Μετά την ανάσα δροσιάς της Κυριακής (9/7) ο Θανάσης Στάικος και το επιτελείο του περίμεναν με άγριες διαθέσεις και διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα) τους ποδοσφαιριστές. Στο πρωινό πρόγραμμα οι παίκτες ανά γκρουπ δούλεψαν στην αντοχή και στην ταχυδύναμη, για να ακολουθήσει στη συνέχεια ομαδική επιθετική τακτική σε απλή μορφή, ενώ στο τελευταίο κομμάτι υπήρχε και αερόβιο τρέξιμο. 

Όσον αφορά το απόγευμα, το μενού περιελάμβανε υποομαδική επιθετική τακτική σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού όπως το passing game, αλλά και επιμέρους παιχνίδι τακτικής για να ολοκληρωθεί με παιχνίδι 11 επί 11. Στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε ο Κιάκος, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από ενοχλήσεις που είχε και έπρεπε να εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, ενώ πλέον δεν θα συμμετέχει με τους «κυανόλευκους» ο Αχιλλέας Οικονομίδης. 

Ο Οικονομίδης που δοκιμαζόταν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνε η ομάδα ως εναλλακτική λύση του Κάρλες Σόρια και εν τέλει δεν θα παραμένει στους Ηπειρώτες. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμένει ο Μπεγκάλα - Δοκιμάζει τον νεαρό επιθετικό Τσουμάνη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:58 - 11.07.2023

ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμένει ο Μπεγκάλα - Δοκιμάζει τον νεαρό επιθετικό Τσουμάνη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κρατήσει τον Σλοβάκο Μάτους Μπεγκάλα στο δυναμικό τους, καθώς έδειξε καλά στοιχεία στις προπονήσεις των Ηπειρωτών. Από την άλλη πλευρά οι «κυανόλευκοι» έχουν υπό δοκιμή τον νεαρό επιθετικό Μιχάλη Τσουμάνη.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ηπειρώτικης ομάδας, σήμερα (11/7) το πρόγραμμα είχε πολύ τρέξιμο. Μάλιστα το απόγευμα η προπόνηση μετατέθηκε για τις 18:30 λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας.