ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμένει ο Μπεγκάλα - Δοκιμάζει τον νεαρό επιθετικό Τσουμάνη

Μπεγκάλα-Τσουμάνης

ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμένει ο Μπεγκάλα - Δοκιμάζει τον νεαρό επιθετικό Τσουμάνη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κρατήσει τον Σλοβάκο Μάτους Μπεγκάλα στο δυναμικό τους, καθώς έδειξε καλά στοιχεία στις προπονήσεις των Ηπειρωτών. Από την άλλη πλευρά οι «κυανόλευκοι» έχουν υπό δοκιμή τον νεαρό επιθετικό Μιχάλη Τσουμάνη.

Οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα συνδυάζονται και με κάποιες δοκιμές νέων παικτών, καθώς ήδη υπάρχουν δεκάδες προτάσεις που καταφθάνουν καθημερινά στους «κυανόλευκους» και γίνεται προσπάθεια για ένα ξεδιάλεγμα, ώστε ο Θανάσης Στάικος να δει αλλά και παράλληλα τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. 

Όπως σας είχαμε γράψει οι Ηπειρώτες είχαν υπό δοκιμή δύο παίκτες τον Μάτους Μπεγκάλα και τον Αχιλλέα Οικονομίδη. Ο Σλοβάκος Μπεγκάλα, ο οποίος προς το παρόν δείχνει καλά στοιχεία στις προπονήσεις της ομάδας και έχει αποφασιστεί να είναι και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί στη περιοχή Βάρκα της Πολωνίας. 

Από την πλευρά ο Οικονομίδης δεν παρέμεινε στην ομάδα, αφού ο ΠΑΣ ψάχνει κάτι καλύτερο στη θέση του δεξιού μπακ. Επίσης από την προηγούμενη εβδομάδα οι Ηπειρώτες δοκιμάζουν τον Μιχάλη Τσουμάνη. 

Ο 21χρονος επιθετικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ΑΕΛ. Τον Οκτώβριο του 2020 μετακόμισε στον ΑΟ Σελλάνων, ομάδα της τρίτης κατηγορίας, όπου παρέμεινε για λιγότερο από ένα χρόνο. 

Το επόμενο καλοκαίρι ο Τσουμάνης επέστρεψε στους «βυσσινί». Στη συνέχεια πήγε με την μορφή δανεισμού στον Ηρακλή Λάρισας. Ο Έλληνας επιθετικός έπαιξε μόλις δύο παιχνίδια λόγω ενός τραυματισμού, που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί ξανά μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ηπειρώτικης ομάδας, σήμερα (11/7) το πρόγραμμα είχε πολύ τρέξιμο. Μάλιστα το απόγευμα η προπόνηση μετατέθηκε για τις 18:30 λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας.