Επιστροφή Παντελάκη, Εραμούσπε με Αστέρα - Εκτός ο Γκάρο

Παντελάκης

i

Παντελάκης/©Intime

Επιστροφή Παντελάκη, Εραμούσπε με Αστέρα - Εκτός ο Γκάρο

Sportal newsroom 19:41 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 06.01.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό αγώνα (7/1, 17:30) με τον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες». Επέστρεψαν οι Παντελάκης κι Εραμούσπε, εκτός έμεινε ο Γκάρο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα (7/1,17:00) με τον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μπορεί να υπολογίζει ξανά στους βασικούς του στόπερ, αφού οι Εραμούσπε και Παντελάκης εξέτισαν την ποινή τους κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Γκάρο γιατί ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο ισχίο, όπως για διάφορους λόγους και οι Μπιλμπάο, Έφορντ, Ν. Λώλης, Μίνα, Τσίρης, Ναούμης, Κύρκος, Βρακάς.

Ο Μουνάφο στο Sportal: «Είμαστε μια ομάδα χωρίς αστέρια αλλά με κοινό στόχο: Να πάμε τον Αστέρα ψηλά»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:01 - 04.01.2024

Ο Μουνάφο στο Sportal: «Είμαστε μια ομάδα χωρίς αστέρια αλλά με κοινό στόχο: Να πάμε τον Αστέρα ψηλά»

Ο Χουάν Μουνάφο, κορυφαίος του αγώνα και σκόρερ του νικητήριου γκολ κόντρα στον Άρη, μίλησε στο Sportal για την εξαιρετική εμφάνιση του Αστέρα κόντρα στους «κίτρινους», για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια κι ανέτρεψαν την κατάσταση, τον ρόλο του «δασκάλου» που έχει στην ομάδα, τις άδειες εξέδρες αλλά και για τον στόχο που έχουν θέσει οι «κιτρινομπλέ» φέτος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Κόντε, Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Λέο, Τζίμας, Ριένστρα, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Κιάκος, Μπακαδήμας, Μπεγκάλα, Λιάσος και Μπάλαν.