Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Κόντε

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©Pas Giannina

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Κόντε

Ο Πέδρο Κόντε επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση των Ηπειρωτών στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΟΚ (24/09, 20:30) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΟΚ ((24/09, 20:30), με φόντο την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Ο λόγος για τον Πέδρο Κόντε, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο που αποκόμισε από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα ο Ισπανός επιθετικός μπήκε από σήμερα (21/9) στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά. 

Νοκ αόυτ παραμένουν από εκεί και πέρα οι Νταάν Ριένστρα, Ζήσης Καραχάλιος και Ιάσωνας Κύρκος για τον Κυριακάτικο αγώνα. Ωστόσο ο Καραχάλιος θέτει υποψηφιότητα να προλάβει το παιχνίδι της άλλης Πέμπτης (28/9) με τον Πανσερραϊκό κι εκεί επικεντρώνει και το ιατρικό επιτελείο. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο τύπου: 

«Με τον Πέδρο Κόντε να μπαίνει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάβανε αγωνιστικά παιχνίδια υψηλής έντασης τέσσερις εναντίον τεσσάρων. 

Εκτός οι Κύρκος, Ριένστρα και Καραχάλιος. Επόμενη προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στο γήπεδο των Ζωσιμάδων».